14 Oct 2013

Hari Raya Aidiladha - Selamat Bercuti Blogger


Assalammualaikum.




Alhamdulillah, blog sudah dioperate dan beroperasi seperti biasa berkuatkuasa semalam. Hoho.. Terima kasih kepada blogger Aimi kerana tolong editkan blog. Nak edit blog comel2 boleh tanya Aimi oke. Sementara menunggu kek dibakar, sempat la nk blogwalking. Banyak blog kena terjah. Sebelum tu mesti ramai dah pulang ke kampung masing2 untuk beraya. Hati2 di jalan raya dan semoga selamat sampai ke destinasi. Esok pagi, seluruh umat islam akan menjalankan ibadah korban :)




39 comments:

  1. salam aidil adha nina . wajah baru dah ... warna ceria ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zawiah : Salam aidil adha juga.. wajah dah bertukar. hehe

      Delete
  2. Selamat menyambut Aidil Adha, Nina. Raya di mana tahun ni? Penang juga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aziezah : Salam AidilAdha juga kakak.. raya di kedah pula.

      Delete
  3. mmg comel je editnya..

    salam aidiladha dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yui : biasa2 je edit tu.. salam aidiladha juga dear..

      Delete
  4. asslkum...cik Nina,Apa kabar..
    Hari Raya Aidil Adha..masak makanan apa di rumah ??

    ReplyDelete
  5. Renovate rumah sempena Aidil Ahda ye Nina:)

    Selamat Hari Raya Aidil Adha juga dari kakak buat Nina & keluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakZakie : Yelah lah akak.. hehe :)

      Terima kasih ye akak..

      Delete
  6. asslkum..nina.
    berkurban apa nih? di Hari Raya AdulAdha.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Mrs. Secretary (Farah) : salam aidiladha juga :D

      Delete
  8. Selamat Hari Raya Aidiladha..Amacam raya korban kat penang?meriah tak?

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azlan Strider : Selamat hari raya juga.. meriah la juga. hehe

      Delete
  9. Salam Aidiadha nina...akak hari ni dah kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ema Johari : Salam aidiladha juga.. Cuti kejap je kan

      Delete
  10. salam raya sis..

    ReplyDelete
  11. wahh beznya ayu pn lma ni xedit blog

    ReplyDelete
  12. comel blog nyer...raya kt mn thn ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khairin Anies : Comot jelah..hehe. raya kt kedah kejap

      Delete
  13. Cepatnya masa berlalu.. :/

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com