26 Jan 2021

Top Komen 2020 Blog CikSukaTaip

Assalamualaikum Readers 💗 


Masih belum terlambat nak war-warkan berita ini. Terima kasih kerana sentiasa memeriahkan blog Nina. Nak senaraikan top komen 2020 yang sangat dihargai. Kengkawan lain yang tak tersenarai tapi rajin singgah dan drop komen pun dihargai juga. Adanya mereka, blog ni masih wujud dan alhamdulillah masih suka menaip walaupun mood tenggelam timbul dari zaman study-kerja-kawen. Jemput ke blog-blog yang tersenarai 😍













Ada juga antara nama-nama yang masih setia menjadi top komen 3 tahun berturut-turut. Untuk itu, Nina ada special kiriman untuk tanda penghargaan. Ada juga lamsam sekali untuk top komen tahun-tahun sebelum ni. Hehe.. Minta jasa baik kengkawan yang tersenarai untuk email nama, alamat dan no.fon ke amaninamads@ymail.com untuk pos parcel. Untuk pengetahuan, parcel akan dipos secara berperingkat bila keadaan kes covid di Penang turun. Mana-mana poslaju tengah sesak dan beratur panjang. Semoga kita dilindungi Allah. Stay safe semua 💕


21 comments:

  1. Wahhhh.. Tahniahhhh... Murah rezeki nina

    ReplyDelete
  2. Tidak sangka terpilih. Alhamdulillah. Suka baca pos Nina cuba benda yang akak belum cuba. Ok nanti emel. Selalu akak datang sekali baca semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : terima kasih selalu baca di blog Nina. Dah terima email

      Delete
  3. Dah hantar emel tapi google kata "address not found"

    ReplyDelete
  4. waaaa top comentor yg mmg sentiasa ada nmpk nama ni :)

    ReplyDelete
  5. Eh.. Nombor tiga macm kenal. Orait nanti sal email ye

    ReplyDelete
  6. 🥳 Congrats kpd semua yg tersenarai!

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk semua top komentor. Terima kasih Nina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : sama2 sbb rajin komen blog Nina :)

      Delete
  8. Eh! Ada nama Kak Amie juga ye yang sangkut tu. Baik...kejap lagi Kak Amie emel.

    ReplyDelete
  9. Wah tahniah pada semua yang disenaraikan!!!

    ReplyDelete
  10. ala yaya lom layak lagi tersenarai ek..huuuuu >,< tu la..kite jarang update blog pon heee=p

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com