16 February 2015

Jom Mandi di Air Terjun Jelai @ Batu Kurau


Salam Readers..


Jom Mandi Di Air Terjun Jelai | Aktiviti mandi berendam menyelam berlaku lagi di Kurau Stone minggu ini. Kalau minggu lepas tak dapat mandi di 'sini' maka kali ni melepaskan hajat. Kau nina kalau dah jumpa air macam kanak-kanak ribena. Tak tahu pula di Batu Kurau banyak kawasan air terjun. Kali ini di Air Terjun Air Hitam, Jelai. Serius kita suka angat-angat mandi di kawasan atas sekali. Bak kata Ikmal, kalau PEE orang bawah kena. Kurang ajaq!



Boboy buat muka kesian nak ikut sekali. Mati kucing orang kang
Ready nak mandi! Selfiesh dulu


Menariknya air terjun ni ialah semakin tinggi anda mandi semakin dalam airnya. Yahoo.. peringat yang kami mandi tu paras dada. Boleh la nak jadi penerjun bebas peringkat negeri. Haha..
Layankan jelah gambar kami mandi manda. Airnya bersih dan kurang sampah cuma tak lama kawasan air terjun ni ada chalet.


In Shaa Allah kalau ada masa nak ke sini lagi. Mungkin time musim durian ke? Boleh masuk dusun buah. Wahh... dah mula berangan. Tak dapat nak upload gambar tuan blog mandi. Jatuh saham.. Hehe. Oke lah biar gambar yang show off. Malas nak taip panjang karangan tau. 




Tenangnya .. alahai
Dapat juga si manis mandi puas-puas sebelum balik Adelaide


Sila jeles tengok waterfall ni. Hehe



Budak tu memang tak menyempat.. Huhu
Hi sexy lady !
Syok mandi sambil makan Super Ring


Weee.. syoknyee 



Happy Weekends Uuuollsss..

12 comments:

Aisy Nasiha said...

Amboi...sakan mandi... syokla ada air terjun yang bersih dan dekat. Ada pulak kawan yang sporting boleh ajak pergi sama..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Amboii seronoknya adik sorang ni...asik pi picnic jee...mana aciiiii...

tiga lalat said...

Salam.Hee air sungai yang jernihnya.

Khai♥Rin : anies said...

Waaahhhh pegi x ajk ponnn

Badrina Badrul said...

Omg bestnya!! Lama dh tk mandi air terjun :(

QasehnyaRania said...

bestnya tgk aliran air tu..
tak pernah sampai lagi ke situ

selalu ke ulu kenas, kuala kangsar je

Dunia Zumal said...

Suasana kat sana nampak best sangat ^^

Qaseh Vee said...

syoknya mandi kat tpt mcm ni bila tak ramai / tak ada org . blh kuak lentang ... mcm mana lah gaya nina mandi agaknya ... hik hik hik .

Farrah MF said...

Dah lama dah tak berendam kat air terjun...bestnya tempat nih!

Jari Manis said...

bestnya dah lama x mandi sungai

sokri bin morni udaQ coQ said...

Nak ikut...

sokri bin morni udaQ coQ said...

Nak ikut

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com