21 Apr 2015

Farewell Izzati @ Manhattan Fish Market, Sunway Carnival Mall

Salam Readers..

Makan Sedap di Manhattan Fish Market | Misi menternak lemak kembali lagi ! Nama je buat farewell tapi makan bayar sendiri. Haha.. Kesian tukang belanja nanti. Mentang-mentang gaji dah masuk. First time menternak bersama geng Mattel tapi berlainan department. So, kiranya ini last day jumpa Zati. Bestnya dapat kerja dengan Gomen. Huhu..


Peminat Cheese wajib cuba !

Grilled Glory Dory | Light - RM13.67
Melon Breeze - RM10.07


Semakin sunyi rasanya, geng nak join aktiviti company dah tak ada. Sedih tau ! Sob.. Sob. Okay takmo sedih. Meh layan saat-saat romantis kami makan hingga pingan licin. Maklum la baru balik kerja. Herher 

Tumbesaran pipi amat membanggakan


Anak-anak pak Ahmad. Tak sangka boleh jumpa kawan skolah Azrie ! 

Atotot muka Hanis. Harus la sengih selfie banyak kali tau

Pingan sudah licin

All the best Nur Izzati Ariffin


p/s: Mesti susah nak jumpa sebab dia bertugas di selatan T____T

12 comments:

  1. amboi misi makan2 saja ya kebelakangan ni.. best la korang...semoga izzati berjaya di tempat baharu ya.. seronoklah gitu ya, kawan yang baik kita ingati sentiasa walaupun tak jumpa sentiasa

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee selatan dekat sajee kalo ber'skype' ., hehe ;p

    ReplyDelete
  3. Assalam nina,
    he3
    part bayor seniri tu lawak :P

    ReplyDelete
  4. sedapnya tengok makanan tuh..

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat rakan Nina... Rasanya kerja Mattel lagi best dari gomen. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  6. da lame x jenguk sini..wahh cam best jer..hihi

    ReplyDelete
  7. lamanya x mkn kt MFM ni....

    all the best utk izzati

    ReplyDelete
  8. harga air dah nak sama dgn hidangan ... balik kerja tang lapar mmg sedap je mkn ...

    ReplyDelete
  9. Sedapnya. All the best ditempat baru buat kawan nina.

    ReplyDelete
  10. in shaa Allah boleh jugak jumpa.. buat laa reunion kat KL ke apa.. dapat laa jumpa nanti..

    ReplyDelete
  11. sedapnye
    sesekala makan kat luar mmg menyelerakan

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com