9 Apr 2015

Sesi Ternak Lemak Bersama Intern Di Manhattan Fish Market

Salam Readers..


Makan di Manhattan Fish Market | Ehem.. Tetiba rasa nak makan di Manhattan. Tak payah susah nak ke US. Memandangkan sorang intern tu akan habis internshipnya 17 April ini maka ajak dia makan di situ. Harga sebelum dan selepas GST buat rasa nak nangis. Tak boleh makan selalu. Boleh banding semasa makan sebelum tengok movie Chappie last month T____T


Budak ni digelarkan anak ikan. Ke hulu ke hilir dengan dia. Cepat friendly boleh ler anggap macam adik sendiri. Ini dikata anak mami Penang mari. Budak ni kemain gosip-gosip juga. Herher. Sweet je wan bagi cik Ted. Tak sesuai dengan umur, terima jelah dengan hati rela :)  



My Faveret tapi agak berminyak. Udang banyak tu..

Shrimp My Olio - RM19.90 (with GST RM21.09)
Fizzies Float - RM7.90 (with GST RM8.37)



Baked Rice gituw

Flaming Cheeesy Baked Rice - RM20.90 (with GST RM22.15)
Ice Lemon Tea - RM6.50 (with GST RM6.89)



Fahrezuan Rahim, Politeknik Sultanah Bahiyah, Kulim

Alooloo comel pula teddy pakai gaun



Bajet Makan Berdua :


1 Lemon - RM 6.80
1 Fizies Float (Pepsi) - RM 7.80
1 Flamin Baked - RM 20.80
1 Shrimp Olio (Spaghetti) - RM 19.80



SUBTOTAL : RM 55.20
10% Rest Chg : RM 5.62
GST (6%) : RM 3.53



TOTAL : RM 64.35




7 comments:

  1. Nyum nyummm! Nak tumpang ternak lemak sekali boleh?

    ReplyDelete
  2. Assalam nina,
    ish3
    menggoda betui la dok nengok Fish manhattan sajork ni
    sob3

    ReplyDelete
  3. menarik menunya.. tapi yang tak tahan tu GST laa.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. flamming cheesy baked rice tu mcm sodap jo ... perghhh muka hero tamil tu ...

    ReplyDelete
  5. sedapnye. telan air liur dibuatnya
    . special sungguh bila dpt layan makanan mcm ni kat luar.

    xpe nanti puasa, lemak tu blh berkurangan sedikit.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com