10 Jul 2015

Trend Baju Raya Tahun 2015

Salam Readers..

Dah ready ke nak raya? sebut raya masing-masing nak shopping, sale sana sini. Ada 5 hari lagi sebelum raya dan balik kampung. Tuan blog awal-awal lagi dah beli on9 baju raya dan tudung raya. Kerlass kau seminggu sebelum puasa tu. Heee


Buat korang yang tak shopping baju raya, meh tengok kat butik-butik ni. Konfem rambang mata. Siapa tema dusty pink atau pink belacan angkat kening? Hihi. Ini senarai butik baju kurung yang cantik-cantik ataupun nak cari baju raya ikut tema dan trend warna 2015 :)




Emel X Emma Maembong by Melinda Ooi





Aishah Mysarra




Zawara



First Lady


Mini Kebaya by Rizqiarose







Jubah Impian




Elfinie Fashion



Bella Ammara



Cattleya Couture



Poplook



Lynn Collection


Gerobok Honey




Imaan Boutique



Kurung Moden Anisa



30 comments:

  1. Cantik2 baju nye..

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Belajar Bukan Semata Untuk Dapatkan Kerja?

    ReplyDelete
  2. fuh cantik2 baju kan? baju raya yong ada yg beli on9 n ada yg beli kat first lady

    ReplyDelete
  3. Cantik ! . tapi tahun ni takdak baju kurung hehe. jubah je

    ReplyDelete
  4. Cantik ! . tapi tahun ni takdak baju kurung hehe. jubah je

    ReplyDelete
  5. Design yang cantik dan menarik, nampak sopan je...

    ReplyDelete
  6. wahh...semua cantik...badahn slim mmg cantik...

    ReplyDelete
  7. sabtu ahad semlm , cari jubah , tak de yg saiz . sis ni saiz ssss .maklumlah berat pun 37.8 je ... heh heh heh

    ReplyDelete
  8. lawa2...tp apakan daya daku hnya mampu tgk je la...wuuuu...body mantop sgt smpai x mmpu nk pkai cmgitu pnya bj....sobbbbs

    ReplyDelete
  9. semuanya cantik cantik...rambang mata klu dsuruh pilih....

    ReplyDelete
  10. tahun ni banyak guna kain kosong dan disulami dengan kain corak atau renda..

    ReplyDelete
  11. cantik cantik baju dia kan

    tapi tula kira selalu buat jubah sebab nak breast feed uwais. jubah bf friendly yang cantik nampak macam mahal je sobssss

    ReplyDelete
  12. mcm2 design baju raya sekarang. tahun ni kite pakai jubah je. hehe

    ReplyDelete
  13. Fashion nya bg sy sama je
    Yg lain tu kaler he
    Tahun ni bnyk org pki emerald green hihi

    ReplyDelete
  14. uu..timm tahun ni xde bju baru..recycle jer..hehe..

    ReplyDelete
  15. Tahun ni baju Cik Mimie bermacam stail..hehehe..

    ReplyDelete
  16. Sekarang ni senang nak cari baju raya. Banyak choice. Siapkan RM je ;)

    ReplyDelete
  17. cantik2 semua ... kalau slim mesti tak tahu nak pilih mana :)

    ReplyDelete
  18. nasib bbaik tak slim ... tak rambang mata sbb tak banyak pilihan. hahaha :)

    ReplyDelete
  19. baru prasa.. baju nina kat fb yg kaler nk peach asamko tu, design dia macam nk sama dlm gambar2 kat atas ni.. heheh

    ReplyDelete
  20. ehehhh pic yg no.3 tue sama ngn baju akak la..hehehe

    ReplyDelete
  21. Cantikk.. Tp ade sstngah tu trlalu ketat smpai nmpak bentuk badan

    ReplyDelete
  22. Yg poplook ibu dan anak tu lawa..lemvut je warnanya..

    ReplyDelete
  23. suka tengok yg poplook ... tapi tengok je la :p

    ReplyDelete
  24. semuanya cantik2 belaka..beli jer semua..

    ReplyDelete
  25. cantik2 design...trend baju raya utk 2016, camna pulak yea??

    Perfume De'xandra sebijik cam ORI

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com