7 Jul 2015

Review : Safi Balqis White Trilogy Kiwi Scrub

Salam Readers..

Review Safi Balqis White Trilogy Kiwi Scrub | Raya sudah dekat, marilah tonyoh/tenyeh muka dengan Safi Balqis White Trilogy Kiwi Scrub. Nama punya panjang daaa. Kalau nak nampak gojes di pagi raya harus la muka nampak cantik menawan tertarik menarik kau memang da bomb. Oke, terlajak laris nyanyi pulak. Meh nak review sekerab muka dari Safi Balqis ni. Suka sebab rasa kiwi tampal di muka :P


Safi Balqis White Trilogy (Kiwi Scrub)


Mohon pembaca yang dihormati jangan gelak. Aku bab review produk di muka memang meluat ya amat. Macam syok sendiri pun ada. Dengan eyes bag, bak kata Wak Doyok, mana u mau bawa. Abaikan muka macam tak cukup tidoq tu. Kenapa best pakai scrub ni? Sebab bau kiwi dan muka akan lebih licin sebab tiada daki atau tinggalan make up.


Cara memakai :

- Di syorkan pakai 2 atau 3 kali seminggu. Tuan blog pakai 3x seminggu.

- Guna selepas mencuci muka, biarkan kering sedikit.

- Guna sesuka hati, sapu di muka dan urut ke arah atas ye.

- Bila dah hampir kering, bilas dan tengok la hasilnya :)


Picit jangan tak picit

Sementara tunggu scrub kering

Tadaaa.. muka dah bersih

11 comments:

  1. Hahahah tang tonyoh/tenyeh muka tu comel!

    ReplyDelete
  2. kita pun pakai safi gak!best kan ^ ^
    oo..kena tnggu kering dulu..bru taw..hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau Zumal try apa akan berlaku?

    ReplyDelete
  4. ok...nmpak bersih...suci dan murni hahahha

    ReplyDelete
  5. amboi2 depa la ni bertambah glowing lah raya ni no
    cheq sini x pakai papepun..sbb malas nak buat semua tu ekeke

    ReplyDelete
  6. Bau kiwi tu best sangat! kaler skrub pun cantik, hehe.

    ReplyDelete
  7. Hehe nampak chomey la nina..

    ReplyDelete
  8. Safi ada scrub dah ek. ok baru tau. nanti nak cuba lah sebab kira memang pakai safi tapi safi mentimun kaler hijau tu

    ReplyDelete
  9. samalah kita pakai safi white trilogi :) ...

    muka takde make up pun cantik, kulit bersih tak ada tompok2 jerawat like me :p

    ReplyDelete
  10. ooo husband akak dlu beli cleanser safi kiwi ni laa..tapi loni tukat ke nutriwhite plok

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com