4 Oct 2015

Ayat Pembatal Sihir

Salam Readers..


Ayat Pembatal Sihir | Cara mengamalkan dengan niatkan ayat yang kita baca dan sedekahkan untuk badan kita. Jadikan ia sebagai pendinding dan pantulan. Mudah-mudahan sihir yang datang kepada kita akan terpantul semula kepada si penghantar. Aminn . Sekadar pengkongsian dengan readers. 




20 comments:

  1. nice share..

    thanks sbb jadi top pengomen tegar dalam blog saya..
    saya ada nak bagi hadiah sikit sebagai tanda penghargaan..
    http://www.budakpening.com/2015/10/pengomen-pening-suku-ke-3-2015.html

    ReplyDelete
  2. Thank you Nina ~

    Nak share kat akak kat tempat keja..

    ReplyDelete
  3. Eloklah dijadikan amalan supaya dgn izin-Nya dapat hindar perkara2 yg tak elok :)

    ReplyDelete
  4. thanks nina ... semoga bermanfaat buat semua :)

    ReplyDelete
  5. eh kenapa tiba-tiba share doa macam ni? ... ada cerita disebaliknya ke? :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih krn berkongsi

    p/s last week dtg mai penang ;-)

    ReplyDelete
  7. nice sharing.. takut jugak kan tetiba ada yang antar sihir bagai nih..

    ReplyDelete
  8. Nice sharing..semoga kita dijauhkan la dengan ilmu2 sesat nie..=D

    ReplyDelete
  9. insyallah sama2 kita mengamalkan nya
    thans sharing

    ReplyDelete
  10. Nina terima kasih di atas pengkongsian ni

    ReplyDelete
  11. terima kasih di atas perkongsian ini nina.. sangat bermnfaat..

    ReplyDelete
  12. semoga kita semua dijauhi dari sihir ...

    ReplyDelete
  13. ayat simple bleh hafal jadikan amalan..
    kita tak pernah tahu niat orang2 lain ni kan.. minta perlindungan dari-Nya..

    ReplyDelete
  14. ayat pendinding untuk diri sendiri kannn. thanks nina!!!

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com