25 Oct 2015

Terima Kasih Blogger Pha Is

Salam Readers..

Tersenarai dalam top 10 pengomen tegar blog Budak Pening. Alhamdulillah, buat pertama kali Pha Is nak bagi hadiah :P Mestilah suka ! Berbaloi komen di blog pening, tipu lah kalau setiap kali komen tak rasa pening. Hahaha


Top 10 Pengomen blog Pha Is


Tahniah buat 'Pengomen Pening Suku ke-3 (2015)' terutama 5 ahli blogger utara. Kerlass tau bagi hadiah dalam Seoul Garden siap selfie lagi. Terima kasih si Pha Is yang kuat membahan. 


Penyampaian hadiah dari blogger Pha Is . Muka bangga gila. Hahaha

Hadiah siap berkipas

Ferrero Rocher yang keemasan.. Jeng.. jeng selamat masuk perut :P


27 comments:

  1. Hahaha.. sama ja dedua kuat membahan...

    Tahniah Nina ~

    ReplyDelete
  2. smpi ati x smpn kn utk sy sob sob sob

    ReplyDelete
  3. Tahniah nina..woowww ferrero rocher lagi kan..nakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. tahniah nina.. sedap tu coklat.. ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhhh, cekelat ferero! Congrats, Nina :)

    ReplyDelete
  6. tahniah nina ... siap dapat gift by hand lagi :)

    ReplyDelete
  7. ni jumpa time naik penang HOHO kan? ... happening blogger utara ni yer :)

    ReplyDelete
  8. omey ngat ni.. hahaha.. macam ada nama CT je tu.. ke top4 je dapat =p

    ReplyDelete
  9. Tahniah Nina. coklat mahal tu haaaaaa hihihihi

    ReplyDelete
  10. Wahhhh best la dapat hadiah tu

    ReplyDelete
  11. untong depa dpt coklat mahei

    ReplyDelete
  12. nina x bagi pun weols rasa kemut hahaha

    ReplyDelete
  13. rasa2 k.el dah jd top komentar ke..gigih ni haha

    ReplyDelete
  14. ada lagi ke coklat tu nina bhahahaha

    ReplyDelete
  15. amboi nina menyengeh x hengat dpt adiah tu haha

    ReplyDelete
  16. rajin phais buat kipas2 tu
    betul ke dia yg buat?haha

    ReplyDelete
  17. Assalam nina,
    sedaaaaaaaap kan cekelat itu he3

    ReplyDelete
  18. sorilah nina..server kat umah problem..tu yg k.el igt komen k.el x kuar..huhu
    jgn marah eh nina

    ReplyDelete
  19. Rajin dia dok wt kipas bgai kn...hihihi

    ReplyDelete
  20. Waaa.. aktif nyer dia mengomen sampai dapat tersenarai top 10.. tahniah :D

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com