6 Oct 2015

Jadi Blogger Ni Poyo Ke?


Salam Readers..

Sejak penyakit angau mai ni, emosi sentiasa tak menentu. Senyum dan sengih memanjang. Bukan nak cakap tuan blog tengah angau tapi bila hati manyak munge, bila terima komen dari anonymous yang agak 'kasar' bunyinya hati tak mudah marah. Membebel bukan-bukan di blog orang tak rasa malu ke? Nak jadi blogger tak salah cuma bila dah jadi blogger mesti orang akan kata macam-macam bla..bla.. pot pet pot pet tak henti.



Mesti akan keluar perkataan-perkataan yang berbunyi seperti ini:


1. Ada blog ke? Poyo je nak bagi tahu semua orang.

2. Ada ke orang nak baca blog dia tu?

3. Ada hati nak jadi blogger famous konon

4. Bila ada blog boleh la kutuk-kutuk orang. What the FISH ! 




Blogger poyo memang macam ni pon. Hahaha


Anda yang mempunyai blog, jangan kecil hati dan terasa dengan kata-kata 'langau' ini. Sekurang-kurangnya ada blog boleh abadikan kisah-kisah yang berlaku dalam hidup, kita boleh design blog ikut cita rasa sendiri. Anggap blog seperti diary online yang boleh dikongsi dengan sesiapa saja disamping boleh dapat income. Dapat juga tambah kenalan ! Happy blogging dear Bloggers :)



p/s: Tak pernah lagi bagi orang ofis baca blog. Kena complain tak sudah :(


24 comments:

  1. hukaloh.. siapa kata tu? biarlah poyo pun.. nanti kalau betul2 berjaya, baru la si langau tu tahu langit tu tinggi ke rendah...

    ReplyDelete
  2. blog bukanlah hakmilik kekal., ;p

    kan bole offkan anon ?

    ReplyDelete
  3. Satu lagi "berapa banyak income dapat ?"

    Diorang ingat asal berblog jer dapat beriban ke apa ?

    ReplyDelete
  4. Poyo ke? Poyo ke? hihihih
    Hai Nina, lama tak menyinggah sini. Ada baik?

    ReplyDelete
  5. Saya pun tak pernah bagi kawan-kawan saya yang saya kenal lepas sekolah baca blog saya. Harap-harap mereka takkan terjumpa dengan blog saya ni.

    ReplyDelete
  6. Biasa la Nina, langau banyak sangat sekarang nie... abaikan je ^-^

    ReplyDelete
  7. salam nina ... misi menge'bom' bermula ni :)

    ReplyDelete
  8. abaikan kata-kata tu ...

    p/s: samalah kita nina ... tak ada sorang pun kenalan real life tahu my personal blog, semuanya rakan maya ajer, rakan maya ofcoz la tak kutuk kan, sebab masing-masing ada blog :)

    ReplyDelete
  9. kan nina.. blog kita, suka ati kita laa nak merapu ke merepek apa..

    ReplyDelete
  10. pedulikan mulut2 longkang tue nina...yg penting keep calm and lets blogging and blogwalking and bla..bla.bla.. pendek kata suka hati kita lah kan nk poyo pun...hehehe

    ReplyDelete
  11. samalah kwn ofis x tau ada fb/ig/blog
    lau tau abis lah..sbb byk lepas geram lam ofis ni tulis lam social media tu hahahaha

    ReplyDelete
  12. betul tu,saya setuju :-)

    ReplyDelete
  13. kawan2 rapat je tau aku ada blog. tu pun boleh kira berapa org je yg tau nama blog aku.

    ReplyDelete
  14. Biasa la org ada tak puas hati kan

    ReplyDelete
  15. ala abaikan jer..#akupunyablogkauyangpanaskenapa

    ReplyDelete
  16. kak aiza berblog sekadar suka-suka.. yang penting happy.. hehe..

    ReplyDelete
  17. buat tak tahu sajala.. dulu ada gak terima skali dua..
    tak layan.. nak baca.. baca.. tanak sudah.. bye..

    ReplyDelete
  18. nak jagi blogger setia hati kena kerasssssssss. telinga kena buat2 pekak tak dengar mihmihmih

    ReplyDelete
  19. best dpt ofismate yg satu kepala cenggini kan

    ReplyDelete
  20. kat opis pun ada jerebu ke..haha
    jerebu kentut ke haha

    ReplyDelete
  21. Assalam nina,
    langau tu jeles dia xdak bloh he3
    tak gheti nak buat blog le tuuu keeennnn

    ReplyDelete
  22. Slalu dh kena...untung la leh p sn sini. Yg ckp untung tu pon bkn xda blog tp mls update. Bl ajk join mcm ² alasan bg tp bl kita p sn sini dok dengki

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com