17 September 2016

Happy Birthday Bapa !


Assalamualaikum Readers..

Kasih seorang bapa tak pernah kurang, nowdays kalau berjalan jauh, travel ke bila nampak orang tua merayau tepi jalan mesti teringat bapa. Terfikir ke mana anak-anak dorang. Nasib Pak Mad ada sorang anak. 


Tak ready macam gini laaa.. Susah nak ajak selfie, macam anak teruna


Kami kuat argue, kuat berebut makan, kuat loyar burok, berebut toilet dan entah apa-apa lagi. Dia bukan saja bapa tapi macam abang. Kalau salah sorang takda di rumah mula diam. Bila ada kerja bergaduh. Sayangilah bapa, ayah, abah jika masih ada 😊 Tak boleh bayangkan kalau suatu hari nanti dah takda, tak dapat ganti dah.

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 69 Bapa !
 Ahmad B. Mohd Zain
17 September 1948


Terima kasih untuk segalanya
Lelaki a.k.a boyfriend pertama sepanjang hidup
Semoga panjang umur, murah rezeki & berada dalam lindungan Allah
Aminn Ya Rabbal Alamin
(pelik's awat Nafis takut nak cakap, kalau dengan mak bukan main 🙈 haha )

2 comments:

Murni Alysa said...

aih macam garang jer,,patut nafis takut

dear anies said...

semoga sihat dan dipanjangkan usia pak cik

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com