22 September 2016

Watermark Blogger Cik Ash


Assalamualaikum Readers..

Watermark Blog | Watermark baru tahun 2016 dari Blogger Cik Ash | Rajin buatkan untuk geng-geng PBU dan salah satu promosi untuk business terbaru ambil tempahan design watermark. Terima kasih Kak Ekin 😆 Suka dan simple je design. Dah lama dapat watermark ni dari 30 Mei lepas. Baru teringat nak publish 😀

Watermark dari blogger Cik Ash


Macam-macam design watermark untuk PBU . Berminat nak dapatkan watermark comel-comel boleh contact pemillik blog http://cikash.blogspot.com/ . Nanti boleh request kat Cik Ash @ Ekin . Hehe. Semoga murah rezeki 😉

5 comments:

Cik Ash said...

terima kasih nina... bisnes kurang dapat sambutan hahahhaha.. xpe labelum ada rezeki lagi... :)

Pha Is said...

wow.. siap ada servis buat watermark..

Murni Alysa said...

alhamdulillah cantik...

dear anies said...

nk seketui boleh? ;-)

nohas said...

cantikk...vintage look..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com