15 Sept 2017

Farewell Nina ! Goodbye Mattel


Assalamualaikum Readers 😉

Nak kata sedih tak, tak expect akan dapat kerja baru. Tak sampai seminggu dapat wasap dan email offer letter. Alhamdulillah.. Syukur Allah nak bagi rezeki.


Berhenti kerja ke?


Apply kerja 48 company, iV 3 company, 1 cancel iV sebab dah sign surat, lastly 1 company kemain pujuk suruh kerja dengan dorang, even gaji 2k ++ terpaksa tolak sebab balik kerja tak tentu. Jawatan kosong banyak tapi belum tentu dapat. Usaha dan doa tu penting 😌


Kek frozen oder dari kawan sekolah RM 65 incl cod

Semoga Nad pun dapat kerja baru. Aminn. HR pun susah sekarang ni

Ayah angkat gitu. Jasamu dikenang


Nasib non-staff, notis resign cuma seminggu. Bagi surat sebelum cuti Merdeka then 8 Sept lepas start kerja baru. Pheww.. a.s.a.p berhenti dan start kerja. Kelakar pun ada, dapat 2x gaji bulan ni 😅😅


2 Planner production,  duta Medan (kiri), duta Lombok (kanan). Fly Gili Trawangan Anies jomm hehe

Hot Wheels dah tak dapat borong. Kahkah

Kegumbiraan. Next time lepak luar


Selamat tinggal Mattel, 3 tahun 10 bulan kerja up and down, jumpa bermacam ragam manusia. It's time to let go. Tinggal makcik dan bf kesayangan 😄 Yang mana komen di blog suruh beli Hot Wheels sorry lah, tak dapat tolong dan taknak ambik tahu apa jadi.


11 comments:

  1. jangan tinggal daku oh kasih ohhh dewiiii

    ReplyDelete
  2. good luck kat tempat kerja baru. nanti kasi update lak tempat kerja baru.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah dapat keja baru.. keja bebaik ye.. e'in pun tengah usaha cari keja lain nie.. hihi

    ReplyDelete
  4. Gheja mana pulak?

    ReplyDelete
  5. good luck tempat kerja baru. angin baru, environment baru, semangat pun baru! 💪

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, rezeki Nina agaknya senang je dpt kerja baru. Moga kerja dengan semangat baru ditempat baru...gaji baru, kawan baru, mana tau jumpa jodoh kat tempat baru..
    Jangan lupa jemput tau! Hihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..dpt kerja baru..good luck..

    ReplyDelete
  8. Tahniah, Nina! Selamat bertugas di tempat baru :)

    ReplyDelete
  9. Banyak betul farewell party semenjak 2 menjak ni huu

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah. keje baru, rezeki baru.
    memana keje janji happy ekk.
    lama tu keje mattel 3 thn +++

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com