28 September 2017

Kinder Bueno Dark Limited Edition


Assalamualaikum Readers 😎

Kinder Bueno Dark Limited Edition | Lama rasanya tak makan coklat KB ni. Dah nampak ada flavor dark chocolate terus sambar. Rugi tak beli banyak sebab sedap 😍 


Kinder Bueno Dark Limited Edition

Hitam manis macam orang selalu sebut

Rasa dark coklat yang sedap


2 paket memang tak cukup, buka peti ais teringat coklat ni. Kalau singgah hypermarket cari lah sementara stok masih ada 😃

12 comments:

nohas said...

dark choc..manis2 pahit..

Farrah MF said...

Dark Choc,...I likeeeee!

dear anies said...

aritu tgk je tp xbeli mesti dap kn

aswadz said...

kalau makan kinder bueno, tak pernah rasa cukup. tapi beli banyak2 kang, kopak lak duit nanti...

ai said...

Tak pernah puas makan kinder bueno ni..

Hana Hadi said...

ernah try lagi dark coklat ni.. cmna rasanya sedap dari yang biasa kah?

Nabila Syifa said...

Ada yang cakap coklat ni x halal. Halal ke ek

Pha Is said...

coklat ni boleh makan je la.. nk kata minat tu x de la sangat.. hehehe

adianiez AIDA said...

kinder bueno ni memang sedap.
but dark coklat ni aida lom rasa. yes ada tgk.
tapi tgn tak capai. surely amik yg coklat aje, nina...
kalu ke langkawi, kinder bueno ni surely borong byk skit.
makan kat hotel :)
murah ler sikit dari harga melaka ni hah...

hainom OKje said...

Tak pahit ke dark coklat tu Nina?
Hakak mmg jarang makan benda ni, maklumlah usia hampir senjakan hihi...takut potong kaki pulak kang

ayunie ramli said...

kalau pegi langkawi mek beli choc ni. kalau kedai biasa tkde pulak mencarinya. hahahaha

FarahGlanzDotCom said...

tak tau pun ada limited edition..nak kena try jugak ni..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com