17 September 2017

Tesco Pizza Beef Pepperoni


Assalamualaikum Readers 🙆

Tesco Pizza Beef Pepperoni Instant| Pizza Instant Sedap| Sekotak pizza ni boleh dihabiskan dalam masa sejam, makan sorang saja. Nipis dan kaya dengan cheese. Boleh la kalau nak bawa travel janji ada microwave. Harga tak silap RM 10.

Tesco Pizza Beef Pepperoni

Cheese dah cair!


Ada 2 jenis flavor, singgah Tesco jangan lupa cari dan try makan. Senang nak serve, masak 20 minit saja and ready to eat 😉

12 comments:

  1. wahh...byk intinya..harga pun reasonable..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi beli frozen pizza macam ni

    ReplyDelete
  3. ni kira bila2 ms tingin nk mkn piza tp yg murah boleh jd pilihan

    ReplyDelete
  4. wow.. murah pun murah ek.. kena cube laa nanti..

    ReplyDelete
  5. Wow! Thank you! I continuously wanted to write oon my
    blog something like that. Can I include a part
    of your pist to my blog?

    ReplyDelete
  6. Kalau Nina boleh habis satu pizza akak harus 2 ketullah hihi...
    Tak pernah lagi beli pizza yg instant mcm ni. Sedap ek? Boleh try beli jugaklah nanti.

    ReplyDelete
  7. wahh... nampak menarik dan menyelerakann... =)

    ReplyDelete
  8. Pernah rasa. Memang best! Akak kalau beli prefer yang thin crust, then bakar dalam toaster oven :)

    ReplyDelete
  9. mek slalu tgk tp tk beli. hahahha. mungkin sbb bukan pizza lover. tp thank nina untuk info ni. mane thu minggu depan pergi tesco bleh terjebak sama

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com