8 June 2019

NEW Pringles Sweet Chili And Tom Yum

 
Assalamualaikum Readers
 
 
NEW Pringles Sweet Chili And Tom Yum | Pringles dengan perisa baru yang super tak berapa pedas tapi nice. Sangat sesuai untuk kaki tak makan pedas. Gerenti tak keluar asap. Nina beli sebelum puasa, tak sure sekarang ada jual lagi atau tak. Tak nampak pun tanda-tanda limited edition. Sesekali layan Pringles ala Thai pun syok jugak. Kung krap kung krap dah habis sebotol Pringles.


NEW Pringles Sweet Chili And Tom Yum


Pringles Sweet Chili rasanya tak pedas, cili sikit saja nama pun cili manis kan? Rasa macam makan keropok sos cili manis. Ala yang selalu orang jual keropok lekor sekali dengan sos haaa sebiji tau. Tak pedas sangat tapi ada kemanisan.


Pringles Sweet Chili


Pringles Tom Yum rasanya pedas sikit dan ada rasa tom yam. Nina suka makan tom yum lagi dari sweet chili. Nama pun beli untuk tester saja. Mesti no high expectation. Saja beli untuk suka-suka mengunyah di rumah sambil layan tv.   


Pringles Tom Yum
 


4 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com