25 Jan 2022

Maggi Perisa Udang Pedas Utara

Assalamualaikum Readers


Maggi Perisa Udang Pedas Utara | Terpandang dan termasuk bahagian mi segera ni ceritanya terambil. Mungkin tak sesuai untuk perut Nina kot sebab keesokkan paginya beri-beri, husband pun sama. Selalunya menu ada udang ni sedap sebab tu nak cuba.


Maggi Perisa Udang Pedas Utara - RM 7.50





Rasanya tak terlampau pedas pun tapi yang pasti bau udang padu dan pekat. Mungkin lepas ni, nak cuba perisa baharu tom yam pulak. Harga pricey sikit dari maggi biasa. Tak silap dalam RM 7. Kalau jumpa grab la sebungkus. Hehe




18 comments:

  1. hari tu ternampak juga, tapi tak ambil pun. sebab suami bukan minat maggi perisa selain dari kari ni. boring kena makan sorang nanti

    ReplyDelete
  2. belum cuba, nmpk kuah pekat jg...beli maggi goreng perisa cili ala kampung, not bad..

    ReplyDelete
  3. Pernah nampak ada blogger review. Tak ingat siapa. Nampak sedap bila guna pes selain serbuk. Kalau jumpa nak beli cuba rasa. Tempting tengok yang dah masak tu.

    ReplyDelete
  4. rasa nak cuba tapi cancel sebab ada belacan. haha. rasa nak makan megilah pulak

    ReplyDelete
  5. bila terasa lapar pd mlm yg dingin terus gi cari maggi dlm kabinet. dah beli perisa maggi yg baharu tu tp blom cuba lg.

    ReplyDelete
  6. Macam sedap ni. Macam nak kena cuba walaupun perut sudah tidak lalu makan pedas hhehehehe

    ReplyDelete
  7. Terliur pulak nampak entri maggie pedas udang ni

    ReplyDelete
  8. Yang nie memang terasa betul dia punya serbuk udangnya.

    ReplyDelete
  9. boleh try nnti.. maggi yg baru tu yg pakai pes tu dah try..

    ReplyDelete
  10. mcam sedap! tak pernah cuba lagi perasa ni.. nnti nk try inshaAllah. tq sharing

    ReplyDelete
  11. ada nampak hari tu.. maggi udang ni.. en suami kata ambik la try.. x berani pulak nk try sbb takut x habis beli sepeket tu... kalau ada sebungkus je, mmg nk jugak try

    ReplyDelete
  12. Tak terjumpa lg maggi ni. Ke sy da lama tak pg section maggi 😅

    ReplyDelete
  13. Blom jumpa lagi kat seremban ni...nanti nak cuba la...

    ReplyDelete
  14. pedas utara tang mana tu? ;-)

    ReplyDelete
  15. Setuju sangat part bau udang tu.. memang kuat menusuk..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com