8 July 2013

Salam Ramadhan 2013


Assalammualaikum.



Dah ready nak puasa? Mungkin agak lewat sikit nak ucapkan selamat berpuasa kepada kawan-kawan blogger. Penat sebenarnya dari tengahari sampai ke petang keluar shopping raya. Memang orang lain rasa awal sangat kan nak cari baju raya tapi kat sini awal-awal lagi orang dah shopping memandangkan baju saiz aku takda. Semua habis dan tinggal saiz XL. Part baju raya nanti la aku review. Hehehe. Tinggal sehari saja lagi seluruh umat islam akan menunaikan ibadah puasa. Tahun nie akhirnya dapat puasa selama sebulan bersama keluarga dan saat-saat berpuasa dengan housemate mesti dirindui. Yelah dah takda part bangun sahur dan riuh rendah masa berbuka. 



Maaf kalau tak sempat nak bw dengan masalah blogspot tu tak settle lagi. Nak ucapkan terima kasih juga kat Kathy sebab rajin melukis doodle untuk nina. Doodle kedua yang Kathy beri. Tunggu doodle kek untuk blogger yang lahir bulan Julai pulak ye. Ada juga untuk blogger lain. Boleh baca kat sini.



P/s: Balik rumah terus badan panas.. 
Alahai tetiba demam pulak. T___T

27 comments:

  1. selamat menjalankan ibadah puasa nina.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan buat Nina :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa sis...kalau tak sihat cepat2 makan ubat tau?

    ReplyDelete
  4. selamat menjalankan ibadah puasa untuk nina

    ReplyDelete
  5. salam ramadan 1434H utj nina sekeluarga

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan... =) comel doodle tu.. smga cpt smbh ok? jgn skip makan ubt..byk2 minum air suam n doa padaNya agar diberi kesempatan untuk beribadat kepadaNya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan aisya =) dh sihat pun..hehe. In Shaa Allah. moga diberi kesempatan beribadat :)

      Delete
  7. Awalnya dia cari baju raya. Hekhek~ ^^

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com