8 July 2013

Salam Ramadhan 2013


Assalammualaikum.



Dah ready nak puasa? Mungkin agak lewat sikit nak ucapkan selamat berpuasa kepada kawan-kawan blogger. Penat sebenarnya dari tengahari sampai ke petang keluar shopping raya. Memang orang lain rasa awal sangat kan nak cari baju raya tapi kat sini awal-awal lagi orang dah shopping memandangkan baju saiz aku takda. Semua habis dan tinggal saiz XL. Part baju raya nanti la aku review. Hehehe. Tinggal sehari saja lagi seluruh umat islam akan menunaikan ibadah puasa. Tahun nie akhirnya dapat puasa selama sebulan bersama keluarga dan saat-saat berpuasa dengan housemate mesti dirindui. Yelah dah takda part bangun sahur dan riuh rendah masa berbuka. 



Maaf kalau tak sempat nak bw dengan masalah blogspot tu tak settle lagi. Nak ucapkan terima kasih juga kat Kathy sebab rajin melukis doodle untuk nina. Doodle kedua yang Kathy beri. Tunggu doodle kek untuk blogger yang lahir bulan Julai pulak ye. Ada juga untuk blogger lain. Boleh baca kat sini.



P/s: Balik rumah terus badan panas.. 
Alahai tetiba demam pulak. T___T

27 comments:

reenapple said...

Salam Ramadhan.. :)

S.K.A said...

Salam Ramadhan Nina =)

Mizz Aiza said...

selamat menjalankan ibadah puasa nina.. :D

Myra Jay said...

Salam Ramadhan buat Nina :)

Kancil 8349 said...

Selamat berpuasa

Kathy Rbain said...

selamat berpuasa sis...kalau tak sihat cepat2 makan ubat tau?

Ema Johari said...

selamat menjalankan ibadah puasa untuk nina

Anak Pak Muin said...

salam ramadhan :)

Khai♥Rin : anies said...

salam ramadan 1434H utj nina sekeluarga

are_lin@yu said...

salam ramdahan dear ;-)

Khai♥Rin : anies said...

jgn ponteng pose ye ;-)

AiSyA LiEzA said...

salam ramadhan... =) comel doodle tu.. smga cpt smbh ok? jgn skip makan ubt..byk2 minum air suam n doa padaNya agar diberi kesempatan untuk beribadat kepadaNya =)

Amanina Mads said...

Salam Ramadhan juga reen :)

Amanina Mads said...

Salam Ramadhan juga fais =)

Amanina Mads said...

selamat berpuasa juga buat akak :D

Amanina Mads said...

Salam Ramadhan juga MJ :)

Amanina Mads said...

selamat berpuasa juga

Amanina Mads said...

selamat berpuasa Kathy.. dh sihat

Amanina Mads said...

selamat berpuasa juga buat ema

Amanina Mads said...

Salam ramadhan juga :)

Amanina Mads said...

salam ramadhan juga buat rin sekeluarga

Amanina Mads said...

salam ramadhan juga dear :)

Amanina Mads said...

Hehe..tak la ;)

Amanina Mads said...

salam ramadhan aisya =) dh sihat pun..hehe. In Shaa Allah. moga diberi kesempatan beribadat :)

Aida Ismail said...

Awalnya dia cari baju raya. Hekhek~ ^^

Amanina Mads said...

Hehe.. lambat2 takda saiz

Yun Sing said...

Comelnyeer doodle ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com