5 July 2013

Ucapan Manis Dari Sayang-Sayang ツ


Assalammualaikum.

Harini dah penat melayan kengkawan dengan bermacam-macam soalan yang dikorek dari aku dan aku korek dari diorang. Free call untuk Maxis pun dah tamat. Hanya tinggal Celcom saja. Hee.. Terima kasih my sayang-sayang sebab sudi melayan, sudi wish dengan ayat panjang-panjang berjela. Spend time for me, it's such a good time for we talk and talk for more bebeh. Kalau hari lain maybe agak susah untuk aku col dan bercakap hingga telinga hangit. Bak kata Shira, rindunyaaa nak bercakap dengan aku, ketawa berdekah-dekah kami malam tadi. Betul kata yana, kalau hari biasa aku takkan col dia. Haha. Terkena batang hidung sendiri. 


Mengaku jelah, nak col guna kredit lama-lama memang tak mampu. Diriku bukan anak orang berada yang boleh topup everyday. But.. entry kali nie khas untuk simpan kenangan ayat sweet-sweet dari mereka. Nanti delete mesej mesti dah tak dapat baca kan. Hanya dapat simpan dalam blog. Sangat lucu dengan wish mereka dan mendoakan kesejahteraan diri hingga ke soal jodoh. Hamboii. No tak kenal pun wish jugak. Seramnyeee..  Sangat terharu bila bekas kekasih menjadi orang terawal wish. Semoga persahabatan kita kekal Azrie. Tengs for always remember my birthday  


From Facebook


From Phone


Malam Jumaat bertarikh 4th July.. Orang 1st kena bebel ! Haha.


p/s: Terima kasih buat blogger-blogger..wish anda sangat dihargai :')


8 comments:

Kathy Rbain said...

bestnyer ramai yang bagi ucap selamat sis...

AiSyA LiEzA said...

ehhehhehe... best kan lau org ingt bday kita n wish..lagi best lau ada hadiah.. ehem2.. siapakah gerangan dibwh skli tu?? ehhhehehxD

are_lin@yu said...

sory dear lmbt..slmt hari lahir ya..moga mrah rzki pnjg umur ;-)

Amanina Mads said...

Heheh.. biasa2 je sis

Amanina Mads said...

hehehe.. best sangat. hadiah tu tak harap sgt.
budak baby tu kawan baik la..hehe

Amanina Mads said...

Eh takpa ayu.. terima kasih. Aminnn :)

Aida Ismail said...

Baby tuuuuuu. ;p Hekhek~

Amanina Mads said...

Hahaha..kawan baik tu :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com