19 December 2013

Tahniah Candidates PMR Last Batch 2013 :)



Assalammualaikum.





Alhamdulillah.. Tahniah buat semua calon PMR harini. Dari semalam lagi kazen aku cuak dengan result. Dapat naik Proton Ejora baru pun macam tak happy. Pagi tadi kat opis, mamanya cakap semalaman Kimi tak tidur. Aku dengan adiknya seronok ronda2 dengan kereta baru. Hehe.. Sebab aku yakin Kimi akan dapat result cemerlang plus dia bukan macam budak2 lain sibuk main games, iPad, lappy dan tak sosial. 


Wajib tempek gambar kami.. Hihi


PLJ - Patin, Luqman, Jihah



Betapa gembiranya mak sedara aku sebab dapat kereta baru, anak dapat good result dan boleh melancong seminggu ke Putrajaya-Melaka esok hari lepas pick up kazen di Matrik Selangor. Oke, aku jeles tak dapat ikut. Sedih tapi apakan daya aku dah bercuti. Tunggu bulan 5 tahun depan. In Shaa Allah, kalau umur panjang. 


Tahniah juga buat anak2 saudara akak Tihara, Vee, Aisy dan Kathy yang berjaya mendapat 9A's. Tumpang gembira buat akak Kathy. Semoga budak "berkarya di dinding bilik" berjaya dalam SPM pula. Aminn..



Ini la budak manis henshem orangnya.. Haha
Tahniah abang.. Muah2

Muhamad Luqman Hakimi

7A & 1B *perdagangan je

Cilok fb.. ngeh2

20 comments:

Wirda Amir said...

Assalamualaikum nina....

Wahh...seronoknya,dpt kegembiraan yg berganda mak saudara nina tu ye...alhamdulillah...tahniah kimi.....

Nick Nashram said...

saya cikgu pmr..berdebar jugak duk tggu result tu..alhamdulillah.tahun ne result my school meningkat..hehe

Dhia Dirham said...

wow tahniah adik :)

Aisy Nasiha said...

Wah..hensom Luqman ni... tahniah man.. bagus ye..

Semoga seterusnya Luqman akan terus jadi anak yang berjaya dan membanggakan ibu bapa ya... seronok naik ejora baru ye... akak suka ygk ejora color putih ni.. nampak lawa je

Raudzah Z said...

Tahniah untuk adik-adik kita yang berjya..yang tak berjaya cuba yang terbaik untuk SPM ya!!

Pha Is said...

waa.. tahniah buat beliau...

Sobri Yaacob said...

tahniah utk anak buah nina.serius la result bdak2 skrg memng gempak..at lease 5 a dlm tangan :)

Sobri Yaacob said...

itulah badak2 skrg result memng power1..at lease 5a dtlm tangan..tahniah utk anak buah

Khai♥Rin : anies said...

waahhhh tahniah3!

Puan Gojes said...

tahniah :)
nina, PG singgah sat, isi tabung 3serentak. selamat berhujung minggu ya nina :)

Puan Gojes said...

erk. satu ads lagi mana erk? hurm.

Mime MF said...

wah tahniah...terbaik!:)

Kathy R'bain said...

tqvm ye niena..anak sedara akak tu orang penang,sekolah kat al mashoor...

suri said...

tahniah sebab dapat result yang baik jadi apa hadiah beri pada dia heee

Akeyla Azmi said...

huhuhuhuh tahniahhhh ;DDDD

Fiza Rahman said...

Tahnaih abang.

Azlan Strider said...

wah..bagus result tu..hehe..congratulatin adik...

Regards,
-Strider-

Azlan Strider said...

wah..bagus result tu..hehe..congratulatin adik...

Regards,
-Strider-

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada semua yang berjaya.. :D

Yun Sing said...

Huahuahua taun ni batch pertama PT3 plak T_T (Eh eh eh kite ada baju angry bird tu la :p)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com