14 October 2014

Kepada Pengguna MyVi Dan Alza



Salam Readers..



Nak drive pun dah takut bila tengok gambar2 yang di post dalam group Whatsapp. Sejauh mana ketahanan kereta buatan Malaysia sekarang ni. Accident sikit dah kemek sana sini. So buat pengguna kenderaan Myvi atau Alza kena take note la. Nasib baik drive cik Viva tak jadi apa2 aritu. Alhamdulillah..



Sayangnya yang tayar belakang terkeluar ni kebanyakkannya kereta baru. Kena selalu check rear excel nuts buat pengguna Perodua. Sayangi nyawa kita :)  





5 comments:

Hikayat Seorang Budak said...

uish seramnya. kena cek betol2 ni

Aisy Nasiha said...

Ngerinya tengok .... akak pun guna myvi hari2 ke sekolah..mintak la dijauhkan drp perkara tak elok

Khai♥Rin : anies said...

Ada bc jg... eeee tkt nyerrr

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Apa kes ni?
Means problem ni punca dari kilang lah,kan?

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Jarang-jarang berlaku tu. Tapi kalau kemek tu biasa la. Jangan langgar confirm tak kemek. Hehe ^_^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com