6 November 2014

Whatsapp Double Blue Ticks



Salam Readers..

Agak-agak harini ramai tak couple maple bergaduh semata-mata apps Whatsapp bertukar ke double blue ticks? Aku perasan pun bila ramai yang ReTweet dalam Twitter. Semua kecoh2 sebab tembelang dah pecah. Hahaa. Tetiba si adik comey whatsapp, dia memang selalu kacau kalau tengah boring. Boleh la ke blog Ecah *promote ciked




Bagi aku, best juga ada benda alah bagi tahu keadaan si penerima tu. Orang yang tak matang je akan marah2, sentap ataupun mengamuk kalau boyfriend tak reply Whatsapp lepas baca. Dinasihatkan MOHON CLASH ! For me and him.. Takda perang dingin, perang dunia ke 3, perang nuklear dan seangkatan sebab apa tahu? 



Sebabnya tak semestinya lepas baca kena terus reply. 
Masing2 ada life sendiri, bukan duapolohempat jam tengok fon


6 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Akak rase akak xde tukar warna blue tu..

Scha Nazri said...

saya cool je. hehehe. selalu yg kecoh sbb insecure je. haha

aRzMoHa said...

hahaha macam macam
cam saya ni tak suka jawab call
tapi lebih cepat balas msg huhu

Hikayat Seorang Budak said...

sebelum ni x ambik tahu pun tick2 tu. hehe. yup betul la tu. kadang dah bukak tapi lupa nak reply or x tau nk reply apa. XD

Khai♥Rin : anies said...

kalu gaduh sbb x reply mmg buang ms je ;-)

aswadz said...

btol tu. kadang2 sempat baca je. x sempat nak reply.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com