30 Sept 2016

Migliore Homestay @ The Majestic Tower & Residences Ipoh

Assalamualaikum Readers..


MIGLIORE HOMESTAY @ THE MAJESTIC TOWER & RESIDENCES, IPOH | REVIEW


Sebelum start story mory reunion dengan kengkawan kolej meh nak review homestay yang kami stay di Ipoh itu hari. Homestay ni, kawan yang tolong carikan jadi kalau nak menginap boleh search di Google. Homestay di sini untuk 1 malam dalam RM 350. So far ok dengan kami 11 orang. Kondo ini dalam area pekan Ipoh, senang nak cari. Mudah buat kami sebab dah hafal jalan dalam Ipoh. 


The Majestic Tower & Residences Ipoh


The Majestic Tower & Residences Ipoh

Mandi sambil tengok pekan Ipoh


Di rooftop tingkat 21


Ikhsan Google



Dah nama homestay mesti ada semua kelengkapan rumah. Jangan risau cuma perlu bawa diri dan baju kalau stay sini. Ada 3 bilik dan 2 bilik air. Kondo 21 tingkat ni ada kolam renang di tingkat 6 dan boleh beriadah di rooftop sambil sembang-sembang kunyah jajan. Hahaha 😄 Angin sepoi-sepoi bahasa rasa macam takmau balik 😀

Facilities yang disediakan :

TV
WiFi
Extension (setiap bilik)
Air Cond (setiap bilik dan ruang tamu)
Iron & iron board
meja makan
sofa
shower gel
hanger
Mesin basuh

Migliore Homestay

Rumah di tingkat 8


Ruang tamu. Tak buka lampu memang gelap





Master Bedroom

 


Bilik tidur ke 2

Katil yang empuk. Syok ohh



Bilik tidur ke 3 





11 comments:

  1. ok laa tu sesekali stay homestay macam nih..

    ReplyDelete
  2. kalau terdesak tersesat kat cni bleh laa singgah bermalam..hehehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya...
    Rasa2 mcm tak pernah pun tdoq kt ipoh lagi..
    Huhuhu

    ReplyDelete
  4. cantiknya homestay ni.. deco pun cantikkkk

    ReplyDelete
  5. rs mcm dok dlm kondo laa nina cantik n bersih

    ReplyDelete
  6. walopun orang perak, nk jalan2 kt Ipoh ni masih tergagap-gagap...jarang sangat gi Ipoh...

    ReplyDelete
  7. luas jugak.. view pun cantik..

    ReplyDelete
  8. berkongsi ramai , tak terasa sagt nak membayarnya

    ReplyDelete
  9. Lawa bangat.. Pemandangan pun ohsem..

    ReplyDelete
  10. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning
    this post plus the rest of the site is also very good.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com