12 January 2020

Top 10 Pengomen Blog 2019

Assalamualaikum Readers
 
 
Tahniah buat semua yang tersenarai sebagai top komen dalam blog Nina. Tak lupa juga buat mereka-mereka yang sudi drop komen di blog ini tanpa jemu walaupun tuan blog kadang-kadang ke laut, sat tenggelam timbul. Terima kasih banyak-banyak semua! Bagi yang tak termasuk dalam list, tetap terbaik. Ada masa Nina poskan something, nak ke pejabat pos tu ambil masa lama sangat kalau hari bekerja. Ini senarainya, jom terjah.
 
 
 
 
 
 
Anies - 106 komen (https://aniesandyou.blogspot.com/)
 
Sha Mohamad - 71 komen (http://kasihkuamani.blogspot.com/)
 
Nohas - 42 komen (https://al-pakri.blogspot.com/)
 
Ejulz - 37 komen (

 
Siti Yang Menaip - 25 komen (http://sitiyangmenaip.blogspot.com/)
 
Yaya - 24 komen (
 )
 
Fiza - 22 komen (http://www.azhafizah.com/)
 
Anum - 21 komen (
 )
 
 
 
 


7 comments:

  1. Waalaikumussalam. Alhamdulillah tahniah untuk semua 😁

    ReplyDelete
  2. tahniah sume pengomen tegar.. =)

    ReplyDelete
  3. anies tapau semua..sampai 2 akaun. amik kau. haha

    ReplyDelete
  4. semoga 2020 aku boleh tersenarai juga nak rajin drop komen kat sini juga

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaa
    xdak nama
    :P
    he3 dah lamaaa xkomen blog uols

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com