3 January 2020

#Bestnine2019 . Happiness Is Expensive

Assalamualaikum Readers
 
 
My bestnine 2019 dah buat ke? Ini antara 9 gambar terbaik 2019 di insta Nina. Terima kasih blogger yang photo boom di IG. 2018 tahun yang buat Nina sedih dan down untuk beberapa bulan. Untuk 2019 antara tahun yang banyak cabaran dari segi kewangan, barang-barang mahal dan terpaksa struggle cari duit untuk kenduri sendiri tahun ini tanpa mengharapkan duit/loan dari parents. Alhamdulillah, segala perbelanjaan majlis pertunangan bulan Julai tahun lepas berjalan baik, semuanya guna duit sendiri dan makanan dan hantaran banyak disponsor mak-mak saudara, jiran dan kawan mak. Semoga murah rezeki mereka-mereka yang menjayakan majlis. 


Sudi-sudi follow IG dan tambah likes hahah
 

10 comments:

  1. dh buat tp xtau la camne xleh nk share kat IG..
    stress plak.. haha

    ReplyDelete
  2. Tak buat lagi sebab takde IG. Apa pun, Hepi New Year Nina! Semoga tahun 2020 ni lebih baik dan jumpa kegembiraan banyak-banyak

    ReplyDelete
  3. IG aku tak cukup 9 gambar. Ada 8 je. Hahaha...

    ReplyDelete
  4. Banyak likes Nina. Tambah like 1 lagi kat sini ❤️ ehehe

    ReplyDelete
  5. Sama! tahun 2019 sangat mencabar bab kewangan tu. Apepun harap harap 2020 ni ekonomi makin stabil. Happy new year!

    ReplyDelete
  6. Terbaik. Setiap tahun ada kenangan tersendiri kan. Bagus instagram buat camni

    ReplyDelete
  7. insyallah dipermudahkan semua buat Nina k.. cepat kenduri !!

    ReplyDelete
  8. banyak gambor ateh pelamin yer dop he3

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com