6 January 2020

Chinese New Year Steamboat Set @ Olive Tree Hotel Penang

Assalamualaikum Readers

 
Chinese New Year Steamboat Set Di Olive Tree Hotel Penang | Sempena perayaan tahun baru cina yang bakal tiba bulan ini, wah lagi beberapa minggu saja untuk menyambut. Kali ini, Nina nak share satu lagi tempat makan yang boleh dinikmati bersama keluarga tersayang dan rakan-rakan terutama untuk peminat masakan Cina, ini salah satu tempat yang paling sesuai. Menu-menu untuk promosi CNY Steamboat Set meriah dengan bermacam jenis hidangan. Jom tengok menu-menu dan harga yang ditawarkan. Mana tahu hati terpikat, hanya setahun sekali boleh mencuba menu-menu untuk tahun baru cina kan.    



Steamboat Set Menu Di Olive Tree Hotel Penang
 
Steamboat Set Menu hanya RM 650 untuk 10 orang

Menarik steamboat set menu dari Olive Tree

Steamboat set menu


Terliur tengok menu-menu yang ditawarkan di Olive Tree Hotel Penang. Untuk perayaan tahun baru cina di hotel ini menyediakan 2 set hidangan iaitu Steamboat Set dan Chinese New Year Set bagi tahun 2020. Jika berminat dan tertarik dengan promosi tahun baru cina atau ada sebarang pertanyaan boleh hubungi no ini 04-637 7873. Cepat booking sebelum terlambat ya.   



Chinese New Year set menu dari Olive Tree Hotel Penang


Chinese New Year set menu hanya RM 1088+

Nasi goreng sedap, ada kobis ungu dan sayuran

Nina suka yang ini.. Ada perisa ikan dan lain-lain





 
Chinese New Year Set Menu dari Olive Tree untuk 10 orang


9 comments:

  1. Teringat zaman kerja kat KL dulu setiap perayaan mesti ada acara makan-makan ikut season macam ni rindu.... those were the days.
    La nih! berhuhuhu... ajelah

    ReplyDelete
  2. Waa....exquisite dishes! Lagi best kalau makan ramai2.

    ReplyDelete
  3. sedapnye.....suka tgk semua menu tu...

    PS: dah kembali ke sekolah 2020...hehehe....

    ReplyDelete
  4. menu Chinese Cuisines sedapnya nampak..
    stimboat tu time hujan2 layannn..

    ReplyDelete
  5. Steambot set tu memang nampak best! Berbaloi harga. Kuah steambot ada 2 ye?

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com