14 January 2021

Magnum Cherry Blossoms Yang Sedap

Assalamualaikum Readers


Magnum Cherry Blossoms Yang Sedap | Selalunya balik dari check up lepas tu kena inject vaksin kancing gigi memang lenguh lengan kanan harini 😂😄 Nasib boleh drive dan singgah 7E berdekatan cari aiskrim. Sejak dikeluarkan dah masuk 3x makan tapi terlupa nak up dalam blog. Harini Nina angkut 2 aiskrim Magnum perisa lain-lain. Dapat makan pun dah happy. 


Magnum Cherry Blossoms - RM 4.50

Cantik dried cherries

Sedap bila digigit


Magnum Cheery Blossoms ni sedap walaupun ramai kata tak kena dengan tekak. Jarang aiskrim Magnum tak sedap bila dikeluarkan. Packaging pun cantik sangat girlish. Rasa salutan coklat diluar tu manis dan masam sekata sebab ada dried cherries dengan Belgian Chocolate warna pink. Aiskrim didalam just nice rasa manis dan lemak. Tak sure rasa sakura sebenar macam mana. Yang belum cuba boleh cari.


12 comments:

  1. teingat-ingat kesedapan aiskrim ni..huhu..

    ReplyDelete
  2. sedap...ada mkn aritu sbb bff join contest magnum kena beli yg blossom ni

    ReplyDelete
  3. Biasa la tu, lain tekak lain komennya.

    ReplyDelete
  4. Kadang ada rasa susu tepung. Apapun boleh diterima tekak.

    ReplyDelete
  5. Sedapnya! Terasa-rasa saya pun ikut gigit sama. Menggoda sungguh tu kalau ada rasa manis masam dan lemak!

    ReplyDelete
  6. Sampai sekarang tak cuba cuba lagi. Cantiknya warna pink tu.

    ReplyDelete
  7. Akak dah tiga kali pandang dalam peti aiskrim, tak jadi ambil. Huhuhu:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : Nanti terus grab! mana tahu jatuh cinta

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com