25 Jan 2021

Magnum Cookies & Cream Sedap!

Assalamualaikum Readers


Magnum Cookies & Cream Sedap! Aiskrim Magnum ni mana pernah tak sedap. Semua perisa Nina dah try. Memang boleh ketagih tapi tak boleh kerap makan. Manis sangat. Boleh cari di 7E atau petrol station. Cuaca panas-panas memang best simpan stok aiskrim buat sejuk tekak. 


Magnum Cookies & Cream

Cantik taburan biskut oreo

Rasa balance manis berlemak dan kurang manis bahagian dalamnya


Rasa Magnum Cookies & Cream ni sedap tapi di bahagian luar saja. Rasa salutan coklat putih dan krim berlemak dan serpihan biskut oreo di luar. Kalau bahagian dalam tu tak rasa manis sangat, nice saja. Seimbang rasanya di luar manis di dalam tak manis. Balance manisan dalam aiskrim magnum ni. 

 

21 comments:

  1. kalau tak manis sngt mmg sedap.. i like it

    ReplyDelete
  2. wahh, kene try ni. ok petang ni nak pergi cari haha

    ReplyDelete
  3. Aiskrim magnum ni tak cuba lagi. nak beli kitkat gold pun sold out..aduh, takde rezeki lagi merasa. tempting tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : Kitkat gold memang sold out, di Tesco ada jual dalam kotak (4 pcs). Dalam Shopee ada jual.

      Delete
    2. ohh ada eh pack 4 pcs tu..nanti try ke tesco lak kalau tak ramai orang. Beli kat shopee sampai rumah tak serupa aiskrim dah. hihi

      Delete
  4. sedapnya nina! nak cari juga lah :)

    ReplyDelete
  5. Ada kirim, untuk lucky visitor haritu 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syaz : Terima kasih.. nanti nk bt entri. hehe

      Delete
  6. Oh my..magnum ni tak sudah-sudah keluarkan aiskrim seksi menggoda hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : semua aiskrim Magnum menggoda. haha

      Delete
  7. Pekena aiskrim Magnum memang sedap..
    Tengok gambar pun rasa sejuk di tekak..

    ReplyDelete
  8. Ok nanti cuba. Bagus ada perisa baru Magnum. Popular Oreo ini.

    ReplyDelete
  9. Hari tu saya teringin juga nak beli tapi tak jadi. Sedapnya :D

    ReplyDelete
  10. Bila terbayangkan krim berlemak tu, rasa terliur pulak!

    ReplyDelete
  11. Menggoda aiskrim ni.. tak pernah jumpa lagi yang ni...

    ReplyDelete
  12. uih cam sedap lagi tgok yg ni...hehe

    ReplyDelete
  13. asik sold out je... bakar kilang magnum ni kang

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com