3 Mar 2015

Fakta Orang Bermata Coklat


Salam Readers..

Fakta Orang Bermata Coklat | Cinta itu dari mata turun ke hati. Dari kerana mata yang mempunyai kuasa. Ohhh aku tergoda, aku tergoda terkecewa. Nasib baik versi tulisan kalau versi audio, hujan petang ini. Haha.. Bersyukur dengan ciptaan Allah dalam menciptakan manusia ini. Tengok dari anak mata, bermacam warna dan campuran. Subhanallah cantik !




Buat manusia bermata coklat atau coklat cair pun alhamdulillah. Jaga mata korang tau. Banyak mata sejenis disekeliling diriku ini. Kebanyakkan kawan-kawan berketurunan Siam, Banjar, Rawa dan Bugis. Aku ni kira etnik siam+banjar yang tak reti nak bercakap bahasa rasmi. Herher. Bak kata ayah jangan bangga, meninggal nanti semua guna kain kapan putih juga.    


Cantiknya mata Hazel David Archuleta
Tepat sekali. Banyak rahsia orang disimpan kemas.
Eh ter-sama FAKTA ni. 
Jangan jatuh hati


14 comments:

  1. Okay. Aku pun mata warna dark coklat. Keh keh keh :P

    ReplyDelete
  2. Pernah baca komen kat youtube...
    kalau kat US, mostly.. the criminals are those who have brown eyes(which is criminals tu kebanyakannya adalah orang kulit hitam) tapi tak tau sama ada fakta tukang komen tu betul atau tak.

    ps: tak kisah apa bentuk fizikal.. asalkan hati putih suci sebersih kapas putih.. :)

    ReplyDelete
  3. seorg my kakak ada mata coklat ... jeles wooo

    ReplyDelete
  4. aiyoo...sy peminat david archuleta...hihihihi

    ReplyDelete
  5. Suka tengok mata orang yang warna macam ni.

    ReplyDelete
  6. Coklat ke hitam ke atau biru dapat melihat dah bersyukur. Tapi fakta mata coklat tu betul ke? Kakak ni jenis tak mudah nak percaya fakta-fakta begini Nina.

    ReplyDelete
  7. mmm nk percaya ke tak ni??? ;-)

    ReplyDelete
  8. hazel mmg cantik...rietta pown suka tgk...

    ReplyDelete
  9. amboi, ehem3..bwah tu mata yg empunya diri ker?? hehe..

    ReplyDelete
  10. Jap ....nak check mata kaler apa...hehehe...

    ReplyDelete
  11. Tau dah nak citer secret kat sape :)

    ReplyDelete
  12. rasanya saya coklat jugak kot.. rasanya la.. heheh

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com