6 Mar 2015

Gift Dari Blogger Farrah MF

Salam Readers..


Belum terlambat nak up entry khas buat kak Farrah ! Terima kasih updated entry special buat Nina :) Boleh baca kisahnya di sini "Domo Arigato Nina Chan" . Terharu dan kembang kempis hidung baca komen-komen di entry tu. Banyak blogger kelakar. Sengih memanjang bila baca. Orang berbudi kita berbahasa. Walaupun tak pernah jadi sebahagian pengomen tegar di blog kak Farrah tapi menjadi sebahagian pengomen tegar blog ni.


Tak nafikan kak Farrah memang kreatif orangnya. Tengok la card kirimannya. Lovely. Semoga hubungan persahabatan yang terjalin di alam maya berkekalan.. 


Handmade greeting card. Cantikkan?

9 comments:

  1. Cantiknya kad. Dan tulisan kak Farrah cantik sangat :D

    ReplyDelete
  2. Ya Allah bestnya dapat greetings card custim made by kak farrah...jeles kuasa 20 kita! :D

    ReplyDelete
  3. wah, bestnya..org berbudi, kita berbhasa :)

    ReplyDelete
  4. bukan setakat kat cantik , tulisan pun kemas je gitu ...

    ReplyDelete
  5. eehehe suka suka cantik..
    Kak Farrah tu buat benda dari bahan terbuang pun jadi cantik..
    mmg tangan tu berseni..

    ReplyDelete
  6. Wah.. nampak lawa je.. tak sangka hasil tangan sendiri, memang orang yang berbakat ni..

    ReplyDelete
  7. hasil kerja tangan kak Farrah memang cantik.. suka tengok..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com