1 May 2015

May Day !


Salam Readers..


MayDay !

Selamat hari pekerja semua ! dan selamat bercuti. Best juga cuti 3 hari ni. Mereput di rumah sorang-sorang. Takda mood nak keluar pergi kenduri, tetiba terjangkit flu+cough dari siapa entah. Mungkin musim kot. Huwaa.. Apapun, semoga urusan di bulan Mei berjalan dengan baik. Lagi sebulan lebih nak puasa. Tuan blog ada lagi 3 hari hutang. Huhu


Which one?

Jemput makan.. selera sakit memang mengada. Sedap juga Alfredo Mushroom

6 comments:

  1. Alfredo mushroom...menarik..ada resipi?

    ReplyDelete
  2. huihhh.....selera utk org sakit mcm selera org sihat....hahahahhaa....xpe laa..jnji ada rasa nk makan.....layan kan ajeeeee

    ReplyDelete
  3. Assalam nina,
    samalaaaaaaaaa
    bila sakit tu yang soka dok teringin memacam kan3

    ReplyDelete
  4. wahh sedapnya selera orang sakit.. huhuhu tak tersenarai pun bidang pekerjaan kat atas tuh..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com