20 May 2015

Hidup Seorang Pelajar

Salam readers


Siapa rindukan zaman student life. Kesemua gambar ni pernah alami especially bab makan tu. Tunggu cuti sem nak bedal segala makanan yang diidamkan. Asal malam berjaga macam burung hantu, asal siang macam panda. Hahaa.. mana nak dapat pengalaman kalau tak rasa sendiri :)


Me? Sleep + No Sleep + Social Life + Good Grades . Acano tu

Zaman sudah berubah


Gini la kalau dah nama student full time


MARA Student mana? mana? haha

8 comments:

  1. Memang beza dulu dan skrg... Tapi megi tetap pilihan... Ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Assalam nina,
    he3
    dah lama iols tinggal life itu

    ReplyDelete
  3. Hahahah akak gelak mengekek baca entri ni. Betul belaka :)

    ReplyDelete
  4. Assalam nina,
    he3
    ahkak dedolu zaman study yang MEWAH makan hokeyh
    merata Penang dok atoq makan he3
    ptptn tak masok lagi duit parents bagi dok ada

    ReplyDelete
  5. JPA student ni, tapi makan sedap je selalu ... makan megi bila nak simpan duit jalan-jalan je ;)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com