14 Dec 2015

Blogger Harus Ada Friendzone


Salam Readers..

Bila dah jadi blogger petai belalang tepi jalan macam aku ni yang bukan menjadi pemandangan cantik buat mata manusia memang tak mengejar populariti dan UV yang tinggi. Alhamdulillah hujung tahun 2015 ni dalam sehari boleh capai hingga 2k lebih pageviews.



Ada yang nak jumpa kami ke si blogger pasang surut ni ? Hehe . Semoga kita kawan sampai tak berkedut sebab semua rajin gelak berdekah dekah kah


Nak popular tak perlu muka cantik, badan slim, tinggi dan berharta bila jadi blogger ni. Cuma hati ikhlas pun dah cukup. Nak lebih dikenali dalam kalangan kawan blog, sifat ramah mesra atau friendly tu amat penting ye adik-adik. Rajin-rajin terjah ke blog, baru tak dikatakan sombong.


Blogger yang ada friendzone ni bertuah sebab dia banyak bergaul dengan lapisan umur okeh bukan lapisan lemak di badan *ayat sensitip tuu.. macam kawan sekolah rendah, sekolah menengah, zaman asrama, zaman study, kawan sekerja dan akhir sekali kawan blog. Haa.. banyak kawan best tapi bukan semua boleh hangout seperti zaman B.U.J.A.N.G semoga ukhwah berpanjangan ye kengkawan yang selalu singgah komen blog petai belalang ni :)


22 comments:

  1. Hehehe comel je statement petai belalang tuh :)

    ReplyDelete
  2. SS tak de laa friendzone nih... Acaner... Ha ha ha

    ReplyDelete
  3. ayat sensitip tu... *larik masuk bilik*

    ReplyDelete
  4. pendek kata kena ramah 'online' dan 'offline' ;-)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. ada ea petai belalang?? ;D

    ReplyDelete
  6. Setuju tu dengan pendapat awak:) salam perkenalan dari saya, follower blog awk yang ke-620:)

    ReplyDelete
  7. pergggg 2k terbaik la akak xde sampai 2k pagewies ratusan jah hihihi

    ReplyDelete
  8. betullah nina..x sangka semua kita ni boleh sekepala n gelak berdekah2..lgsg xde heart feeling

    ReplyDelete
  9. eh eh rindu plak even dah jpa mgu lepas

    ReplyDelete
  10. tulah kdg2 kwn sekolah kwn2 sebelah rumah kwn2 studi xde lak mcm gini rapat kan..kwn blog pulak yg boleh ngam...alhamdulilah dpt jumpa korg yg ngok ngek giler glem ni haha

    ReplyDelete
  11. Banyak pv 2000.. moga nina terus success.. ;)

    ReplyDelete
  12. Banyak pv 2000.. moga nina terus success.. ;)

    ReplyDelete
  13. Hai..
    Kami geng blogger genuak...
    Lebih berbisa bau dia dari bau petai belalang dan petai biasa

    ReplyDelete
  14. manalah dia dapat istilah blog petai agaknya ... hehehee

    ReplyDelete
  15. Assalam nina,
    betui3
    ater udah nama blogger
    kena la MESRAAAAAAAAA
    jangan jadik two faces gitew yer dop

    Pssstt : yang penting team Projek Blogger Utara UKHWAH keeeennn sayam keeeen :P

    ReplyDelete
  16. apesal dua tiga entry ni nina gelar diri sendiri blog petai? :)

    ReplyDelete
  17. geng blogger utara memang happening :)

    ReplyDelete
  18. blog nina pun happening juga, ramai yang drop komen kat sini :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com