14 December 2015

Blogger Harus Ada Friendzone


Salam Readers..

Bila dah jadi blogger petai belalang tepi jalan macam aku ni yang bukan menjadi pemandangan cantik buat mata manusia memang tak mengejar populariti dan UV yang tinggi. Alhamdulillah hujung tahun 2015 ni dalam sehari boleh capai hingga 2k lebih pageviews.



Ada yang nak jumpa kami ke si blogger pasang surut ni ? Hehe . Semoga kita kawan sampai tak berkedut sebab semua rajin gelak berdekah dekah kah


Nak popular tak perlu muka cantik, badan slim, tinggi dan berharta bila jadi blogger ni. Cuma hati ikhlas pun dah cukup. Nak lebih dikenali dalam kalangan kawan blog, sifat ramah mesra atau friendly tu amat penting ye adik-adik. Rajin-rajin terjah ke blog, baru tak dikatakan sombong.


Blogger yang ada friendzone ni bertuah sebab dia banyak bergaul dengan lapisan umur okeh bukan lapisan lemak di badan *ayat sensitip tuu.. macam kawan sekolah rendah, sekolah menengah, zaman asrama, zaman study, kawan sekerja dan akhir sekali kawan blog. Haa.. banyak kawan best tapi bukan semua boleh hangout seperti zaman B.U.J.A.N.G semoga ukhwah berpanjangan ye kengkawan yang selalu singgah komen blog petai belalang ni :)


22 comments:

Farrah MF said...

Hehehe comel je statement petai belalang tuh :)

Scdha Sein (SS) said...

Blogger petai katanya... He he he

Scdha Sein (SS) said...

SS tak de laa friendzone nih... Acaner... Ha ha ha

Siti Nurzafirah said...

ayat sensitip tu... *larik masuk bilik*

dear anies said...

pendek kata kena ramah 'online' dan 'offline' ;-)

husna zahidi said...

hehehe.. ada ea petai belalang?? ;D

Cik Matahariku said...

Setuju tu dengan pendapat awak:) salam perkenalan dari saya, follower blog awk yang ke-620:)

Cik Ash said...

pergggg 2k terbaik la akak xde sampai 2k pagewies ratusan jah hihihi

Cik Ash said...

betul tu setuju dengan nina

el said...

so sweet lah nina

el said...

betullah nina..x sangka semua kita ni boleh sekepala n gelak berdekah2..lgsg xde heart feeling

el said...

eh eh rindu plak even dah jpa mgu lepas

el said...

tulah kdg2 kwn sekolah kwn2 sebelah rumah kwn2 studi xde lak mcm gini rapat kan..kwn blog pulak yg boleh ngam...alhamdulilah dpt jumpa korg yg ngok ngek giler glem ni haha

Mizz Aiza said...

Banyak pv 2000.. moga nina terus success.. ;)

Mizz Aiza said...

Banyak pv 2000.. moga nina terus success.. ;)

alia farhan Said said...

Hai..
Kami geng blogger genuak...
Lebih berbisa bau dia dari bau petai belalang dan petai biasa

Qaseh Vee said...

manalah dia dapat istilah blog petai agaknya ... hehehee

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
betui3
ater udah nama blogger
kena la MESRAAAAAAAAA
jangan jadik two faces gitew yer dop

Pssstt : yang penting team Projek Blogger Utara UKHWAH keeeennn sayam keeeen :P

Zie Has said...

apesal dua tiga entry ni nina gelar diri sendiri blog petai? :)

Zie Has said...

geng blogger utara memang happening :)

Zie Has said...

blog nina pun happening juga, ramai yang drop komen kat sini :)

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Blog petai ye..
Ohsem..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com