8 November 2017

Johnny Rockets @ Gurney Paragon Mall


Assalamualaikum Readers 😉

Makan di Johnny Rockets, Gurney Paragon Mall | Makan dan Nina tak dapat dipisahkan tapi badan tak gemok-gemok pun. Alhamdulillah janji sihat dari sebarang penyakit fizikal dan mental 😆😆


Set apa entah . Burger 2 tingkat kongsi 2 orang

Burger Johhny Rockets boleh tahan sedap


Ajet minah salleh lunch makan burger walhal rushing sebab movie dah nak start 😅 Burger ni cepat kenyang kalau sorang makan confirm tak habis.


1 Rocket Double - RM 31.90
& Chicken Patty, Fries
1 Strawberry Fanta - RM 12.90
1 Coca Cola - RM 7.90

Sub-total incl GST - RM 52.70
Service Charge (10%)  - RM 5.27
Total Sales - RM 57.97
Incl. GST (6%) - RM 3.29

Total = RM 57.95



Tengah bahagi sorang sikit. Janji orang belanja 

5 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Sedapnya! nak sikit :p

dear anies said...

perghhh kalah bigmac tuuu

hainom OKje said...

Untunglah kalau makan banyak tp tetap kurus....
Bolehlah membedal je kerjanya Nina hihi

ayunie ramli said...

waw air dia tu mengancam giler pink. mek skali skala boleh layan western. kalau hr hr mahu menangis hihih

Jari Manis said...

Service charge 10%? Adehhh..kena minta tlg potong burger tu dia bhgn sbb dh bayor serbbis hihhi

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com