23 November 2017

Lunch Date Nando's @ Gurney Plaza


Assalamualaikum Readers 😉

Makan Nando's | Nando's Gurney Plaza | Lunch date sehari selepas Penang banjir. Tak semua tempat banjir, walaupun banyak pokok tumbang tapi jalan still ok. Ada orang dapat gaji, syok ternak lemak, tak kira banjir ke tak.


Nando's familiar dengan ayam dan sos peri-peri

Tunggu makanan dan selfie tiada kesudahan. Haha..


Selain ayam pari peri2, burger Nando's pun sedap jugak. Sementara tak jadi mak budak boleh makan itu ini. Dah berkeluarga nanti 2 bulan sekali pun belum tentu dapat 😂 Take noted bofren.


Lunch for 2 :

1 1/2 Chicken - RM 27.50
1 Peri Wedges
1 Chicken Burger - RM 18.90
1 Peri Wedges
2 Ice Lemon Tea @6.25 - RM 12.50

Sub Total : RM 58.90
Service Charge : RM 5.89

TOTAL : RM 64.80

(murah lagi dari makan udang sampai beratus kat Pahang tu 😃)


Tukang perabis air dan baju macam pekerja Starbucks. Kena bahan haritu


Korang perasan tak? Masuk blog Nina asyik lapar, terliur, kempunan, mengidam dan seangkatan. Tuan blog pun kalau belum makan, tengok blog sendiri lapar jugak 😂😂 Dah jadi blogger KAKI MAKAN.


5 comments:

dear anies said...

sik baik da mkn... so nmpk ayam nando's x rs berkeroncong hahaha

I am LZ said...

Bila makan di Nandos, LZ suka order set tapi bila tengok balik rasa lebih mahal kalau kita pandai mix menu ala-carte lebih jimat. Nak pergi this weekend penangan baca entri Nina, hiks..

aswadz said...

alhamdulillah, kalau tak affected dgn banjir.

Jari Manis said...

Ke sbb hati tgh senang 😬😬 mana gambar boifren tu heee

hainom OKje said...

Nina sekarang nampak kuruslah. Muka tu nampak kecik... Diet eh! Takut baju kawen tak muat le tu hihi...

Betul betul.... sementara belum kawen ni, puas puaskan bab makan Nina , nanti dah ada anak susah nak makan haha...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com