24 November 2017

Macadamia & Almond From Macau


Assalamualaikum Readers 😀

Macadamia And Almond From Macau | Dua benda ni paling ketagih kalau dapat. Awal bulan ni, executive manager fly Macau. Rupanya, trend di ofis baru, kalau officemate travel dorang tak beli souvenir FM, baju tapi makanan. Haha..


Macadamia Nuts fresh. Anies kalau baca diam-diam jelah haha

Harga convert ke RM tahu lah. Walaupun hitam dan keras tapi lemak masin

Almond fresh

Gini rupa Almond. Selalu beli dah dibuang kulitnya


Kalau di ofis lama, tahu pergi travel je nakkan kebendaan tapi tak pernah tunaikan. Hahaa.. Di Malaysia, jarang dapat makan snack fresh-fresh ni. Kalau ada yang fly tu, nak kirim beli 😅😅


Beli di Sam's Groceria - Tong Garden RM 8.40 (11 biji), Gourmet Nut (Aussie) RM 24.80 (175gm) tak berapa best sebab mixed madu

Sedap kunyah kacang ni tak puas makan


Di Lazada, Sam's Groceria ada jual juga. Sapa penah makan tahu la harganya. Hee..


8 comments:

dear anies said...

mmg laa sy baca diam2 kalu kuat2 kang bergegar opis ni hahaha

nohas said...

kalau beli makanan, semua boleh rasa...souvenir kebendaan cuma utk kwn2 rapat je, bagi pun senyap2...hehe..nak beli tuk semua mmg parah le...hihi..

I am LZ said...

Sedap kacang-kacang mahal ni Nina..
Kalau dalam coklat tak puas makan..

Ann Ishak said...

macadamia ni kalau saya dapat, sayang nak makan :D

Jari Manis said...

Woww sume sneck from obesea tu

dear anies said...

nak kirim x g langkawi nnt?

Busyra Takiyudin said...

sedap nmpak tu. busyra tak penah try yg ni lg

hainom OKje said...

Ingatkan yg coklat kat macadamia tu coklat rupanya kulit ek. Selalu tgk yg dah siap kopek jekan. Tak pernah gi oversea Nina, so tak tau huhu.... kesian ek haha...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com