14 November 2017

ROCKSTARZ BURGER @ Sungai Ara, Penang


Assalamualaikum Readers 😁

Rockstarz Burger, Sungai Ara | Tempat makan best | Kali ke 3 ternak lemak di sini. Dah lama plan nak bawak bebudak ni makan. Setiap kali mai sini mesti order burger lain. Yelah harus rasa semua. Boleh tengok entri burger di sini dan sini 


Just 3 of us menikmati dinner burger. Sengkak perut

Pilihan Sha - burger baru ni


Rockstarz Burger ni bisnes orang kita tapi lepas makan kami omong kosong, asal sos rasa lain, masam, meatball pun dah lain. Takkan bebudak ni nak review gitu sebab depa tau Nina blogger 😅😂 tak pasal aku tinggal tepi jalan. Maybe terlebih bahan kot even patty dan cheese leleh tetap sedap. Kedai tak pernah tak sunyi. 


The Wings - mine.. cheese leleh tangkap syahdu

Meatball 4 biji, sos blackpepper sedap. Adik pilih The Santanaz. Kemain laju makan.

Romantik rasa. Boleh pilih nak makan kat dalam atau lepak luar kedai


Datang Penang singgah ler. Murah lepas tu tak kedekut bahan, makan puas 😁


Alamat : 

118, Taman Tunas Muda, Jalan Dato Ismail Hashim, Sungai Ara,
11900 Bayan Lepas, Penang.

5.00pm - 1.00am
(Isnin - Ahad)


4 comments:

ayunie ramli said...

masyaAllah cheese tu syahdu betulll. boleh buat supper ni

Anonymous said...

Thanks very nice blog!

Mrs. A said...

Adoiii... besar gedabak kalau makan dengan boyfriend acaner tuh!

Kalau Mrs. A makan burger kena gigit sekali harung baru rasa nikmatnya.

Control ayu campak tepi jer... ngeh! ngeh! ngeh!

nohas said...

perghh...meleleh cheese nya..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com