11 October 2018

Telekung Sulam Dari Telekung.co


Assalamualikum Readers
 
 
 
Telekung Sulam Dari Telekung.co | Telekung cantik untuk hantaran ni memang dah lama Nina target nak beli. Boleh buat testimony untuk diri sendiri nanti. Hehe.. Banyak review dari customer, cakap kain telekung ni best, tak panas dan lembut. Telekung sulam dari telekung.co ni ada banyak corak, jenis sulaman dan warna pun cantik-cantik. Semuanya Nampak kerlass dan amat sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang, hantaran, ibu mertua dan sebagainya. Ini bukan review berbayar. Hehee
 
 
 
Telekung.co
 
Rossa White RM 190 incl postage


 
 
Tapi banyak customer beli untuk hantaran atau pakai untuk diri sendiri. Kali pertama buka kotaknya, ya Allah cantik sangat dan packing lawa sampai sayang nak guna. Telekung wangi tau. Basuh pun mudah dan cepat kering sebab dari material cotton. Jenis yang Nina beli ni sulaman Rossa white, simple dan labuh.
 
 
 
Packaging pun bagus
 
Rossa White in full set
 
Bunga sulaman comel, sejuk mata memandang
 
Kain telekung labuh, jangan risau bila sujud tak nampak bontot
 
 
 
Nak beli boleh ke tengok di Instagram atau website. Nina wassup dan order, dalam masa 3 hari parcel dah terima. Excited pakai tapi bawa untuk travel atau guna masa keluar, kadang-kadang ada masjid atau surau dalam mall kekurangan telekung, jadi bawa sendiri amatlah mudah. Nak beli boleh tunggu promosi! Lebih jimat.
 
 
 

Instagram : Telekung.co
 
Website : www.telekung.co/
 
 
 


13 comments:

  1. cantiknya!!!! kena mula simpan duit ni, reward diri sendiri

    ReplyDelete
  2. Lawanya telekung dia.. Sulaman tu cantik..

    ReplyDelete
  3. org muda mmg suka. beri kat org tua dia ckp lawa sgt... haahahah

    ReplyDelete
  4. Cantik. Rasa macam nak beli sebab dah lama tak beli telekung baru :)

    ReplyDelete
  5. cantik warnanye....rietta suka roses

    ReplyDelete
  6. whoa.. dah isi dulang hantaran ke?

    ReplyDelete
  7. Cantiknya telekung ha ni kena solat di awal waktu ni eh! tetiba...

    ReplyDelete
  8. cantik & kemas sulamannya..suka telekung kain cotton..

    ReplyDelete
  9. Nampak sweet warna bunga tu nina....Boleh tahan juga harganya ye Nina.
    Macam dah standby macam macam ni, bila tu makan nasi minyak?

    ReplyDelete
  10. Hantaran telekung akak dulu dulu telekung biasa je Nina, semua tu tak penting yg penting dapat kawen hihi....
    Telekung ni mmg kena tengok kain kan, kalau tak bersauna kita hihi

    ReplyDelete
  11. cantiklah sulaman ni, colourful.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com