24 Oct 2020

Bila Suami Jadi Dulang Boy Majlis Nikah Kamal & Farah

 Assalamualaikum Readers


Tajuk bukan main. Kenal bertahun-tahun rasanya kali ni lah nampak hubby jadi dulang boy. Pengapit pengantin tu dah berkali-kali 🤪 Kami laki bini kalau ada orang request jadi pengapit rasanya kena tolak sebab letih bukan main, berpanas, berpeluh yang tu tak tahan. Kenduri kawan hubby pada 10.10.2020 





Kamal ni dia start panas sebab tu muka macam tu. Haha



Kenduri last kawan hubby untuk tahun ni, yang lain semua dah selamat tied the knot include kami 😬 Dalam entri lepas, adik pengantin bagi sebalang jeruk. Haa.. ini la abang keduanya nikah memerangkap kawan sekolah hubby di Penang Free School. Selamat sudah Kamal dan Farah. Satu lagi pasangan pengantin PKP yang nikah di Pejabat Agama Daerah Kulim. Walupun jemputan sedikit tapi tetap meriah. Alhamdulillah 😬 


4 comments:

  1. pernah sekali jd pengapit pengantin..bidan terjun..mmg letih..hehe..

    ReplyDelete
  2. Bukan senang nak dapat jadi dulang boy/girl tau. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah walaupun PKP, majlis berjaya dilangsungkan dan berjalan lancar..

    ReplyDelete
  4. Selalu perempuan yang bawa dulang.
    Tapi tugasan ini ringan sedikit daripada jadi pengapit.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com