18 May 2021

BARU Nabati Sandwich Klapa Lava

 Assalamualaikum Readers


BARU Nabati Sandwich Klapa Lava | Semalam hubby dah start kerja dia bawa balik biskut ni. Pantang tengok terus makan sikit 😂🤪 Flavour baru mixed kelapa dan vanila tapi rasanya macam kelapa dan pandan bukan vanila. Wangi baunya.


BARU Nabati Sandwich Klapa Lava



Yang tak suka kelapa memang takkan makan. Kepingan nipis sekali ngap habis. Kunyah berkeping pun tak perasan tiba-tiba habis. Kalau jumpa beli lah. Tak pasti harga berapa sebab dapat free.  


15 comments:

  1. nabati ni beli buat bagi kat anak je.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Ha baru nak cakap... sebab kita x minat kelapa sangat...
    tapi camne eh vanilla rasapandan heheh... warna ijo tu nampak mcm pandan yg lebih dr vanila tu... pape pun, kita suka biskut nabati yg cheese x silap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : menjadi misteri kenapa rasa pandan. Hehehe

      Delete
  3. Cantiknya gabungan warna dia. Banyak betul flavor Nabati ni ea, no wonder la famous hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farhana : betul flavour banyak semua nk cuba hehe

      Delete
  4. boleh cari ni... asik mkn yg pink dgn kuning tu je hehehe

    ReplyDelete
  5. Anak² saya suka sangat Baru ni. Tak tau apa yang sedapnya. Kalau pergi kedai, ada je nak kirim benda alah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fairus : anak2 suka la wafer tp tak boleh makan kerap nanti gigi rosak

      Delete
  6. Tak jumpa lagi nabati baru ni. tapi favourite yang cheese tu

    ReplyDelete
  7. ada flavour baru..biasa mkn yg coklat je

    ReplyDelete
  8. Abam kie suka perisa kelapa. Nanti nak cari di kedai..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com