21 May 2021

Senarai Pemenang Express Kad Raya GA 2.0 By Nina

Assalamualaikum Readers


Terima kasih buat semua yang sudi join GA last minute Nina sebelum raya haritu. Maklum lah ada anak kecik ni susah nak tengok blog. Kena curi-curi masa. Baru ada masa nak update senarai peserta. 




Dibawah ini, Nina listkan link peserta, ada masa boleh BW nanti 😊 Boleh email kan details nama dan alamat ke amaninamads@ymail.com


1. https://anakomak6.blogspot.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html?m=1


2. http://www.suriaamanda.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


3. https://www.tiarasaphire.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


4. http://www.zianaeunos.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


5. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


6. https://www.fairusmamat.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


7. https://ikashoid.blogspot.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


8. http://www.zukidin.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


9. https://famf-tower.blogspot.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html


10. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html (sudah ada details)


11. https://loveneddy.blogspot.com/2021/05/express-kad-raya-ga-20-by-nina.html

 

24 comments:

  1. Alhamdulillah. Tersenarai sbg salah seorang pemenang. Nanti sy emel maklumat.

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : utk fiza nanti pos sekali hadiah top komen :)

      Delete
  3. Alhamdulilah.. Tq nina.. Kita dh email awak.. Cuma tkut silap kitabhtr dua email.. Ymail & Gmail😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : Welcome.. nanti nina check email ya 😬

      Delete
  4. Terima kasih ya. Naim dah send dekat email

    ReplyDelete
  5. Tidak sabar tunggu. Tq terpilih.

    ReplyDelete
  6. Eh..eh..alhamdulillah melekat rpanya rezeki kat situ...thanks Nina..akak dah email dah...

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang. Sory la tak sempat join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal : pos kad sekali dgn hadiah top komen hehe

      Delete
  9. Ehhh,ada nama sy rupanya. Hikhik. Nanti sy bagi details 😉

    ReplyDelete
  10. Sy da email tauu.ada dapat x? Hehe

    ReplyDelete
  11. Nina dear, sorry. Akak dah lama tak blogwalking. Missed entri Nina yang ini. Thanks sebab inform, jap lagi akak emel ya. 😘

    ReplyDelete
  12. Terima kasih. Terharu. Hihi

    ReplyDelete
  13. thanks Nina, dah email dah details :)

    ReplyDelete
  14. ok done emel. baru perasan hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua yang dapat kad raya..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com