6 Dec 2021

Makan Hokkaido Baked Cheese Tart

Assalamualaikum Readers


Makan Hokkaido Baked Cheese Tart | Sekejap dah masuk bulan Disember, kejap betul masa berlalu. Hari payday ialah hari tunaikan apa yang mengidam nak makan. Dapat makan cheese tart pun happy dah. Boleh tahan harga dalam grab food. 


Hokkaido Baked Cheese Tart Mix & Match - RM 29





Bila godek dalam GF baru perasan cheese tart ni ada buat promosi 6 flavour dalam satu kotak. Dalam 1 kotak ada tart berwarna warni dan rasa. 


Cookies & Cream Baked Cheese


Salted Caramel Baked Cheese Tart

Butterfly Pea Lemon Cheese Tart


Chocolate Baked Cheese Tart


 
Original Baked Cheese Tart


Semua sedap, puas makan. Paling suka perisa chocolate, kekacang ranggup bila di gigit, salted caramel dan butterfly pea tu ialah perisa bunga telang bersama taburan kepala parut. Jangan ingat untuk nasi kerabu saja, sekarang macam-macam dah bunga tu bertukar dalam masakan.


3 comments:

  1. Sedap tak Nina? Pernah makan yang original tu je

    ReplyDelete
  2. Kalau Sha suka beli yang saiz kecil.. hehehe.. Memang Hokaido Cheese tart ini sedap..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com