18 November 2013

CPUV Yang Pertama =)



Assalammualaikum.


Pertama kali tengok dalam akaun Nuff dah di credited kan CPUV buat pertama kali. Wahh.. Terima kasih banyak Nuffnang! Lagi pun ramai bloggers yang dok update pasal CPUV Misteri - XAXIS #0150 nie.. 





Maaf la pasal CPUV nie aku jakun sikit. Maklum la tak pernah dapat. Baru teringat 12 November lepas genap la setahun buat akaun Nuff. Herher.. Alhamdulillah rezeki berblogging baru nak berbuah :) 


After lunch sempat lagi berposing.. Hihi
Genap suda 4 minggu bekerja. 
  

22 comments:

Vee said...

saya pun baru bln lepas melekat satu . tup2 bln ni serentak masuk 4 ... selepas 8 bln tukar url ... alhamdulillah .

Montana said...

wahhh......muka adaaa senyummm

asha hana said...

tahniah nina. lepas nie kena rajin update nak dpat kan next CPUV :)

Raudzah Z said...

Tahniah Nina...In Shaa Allah nanti banyaklah tu...

Aisy Nasiha said...

Alhamdulillah..rezki bertambah ni.. nati makin banyaklah dapat duit blogging ni...

Pha Is said...

xaxis ni saya pun x paham sebenarnya.. pernah dapat, tapi dpt dlm 2-3 sen je..

Ujie said...

yg xaxis ni akak dah beberapa kali dpt. tapi tu la..1sen..2sen..

suri said...

salam
banyak pelik tentang CPUVkan tahniah.kita isi tabung nuff kat awak yer.

aswadz said...

pasni, mesti nuffnang bermurah hati nak bg lagi.

Nick Nashram said...

CPUV pertama mmg sikit je.nati bila dah 2 3 kali baru dpt ringgit2..hehe

Puan Gojes said...

taniah awak :)
kali pertama tu orang kata memberi semangat kan :) teruskan berblog tau !

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Dhia Dirham said...

wow tahniah!

puteri kasih said...

puteri pun dapat CPUV tu..tapi tu yang jenis credit terus :)Anyway tahniah..semoga dapat lebih banyak lagi CPUV lepas ni :)

Azlan Strider said...

wah..comelnya..hehe..dah 4 minggu bekerja meaning dah dekat gaji tuh...ehem..ehem..

Regards,
-Strider-

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah.. ada je rezeki tu nina.. cuba la hantar tiket kepada nuff tanya bila nak dapat CPUV lagi..

are_lin@yu said...

alhamdulillah rezeki tu dear ;-)

hainom OKje said...

Tahniah Nina...mula mula seketul...nanti berketul ketul le....hehe

Wirda Amir said...

Tahniah...cmner nak dpt tu?akak lg la jakun...hehe

Wirda Amir said...

0.01 tu nilai dia ke..?berapa tu..?maaf akak meman tk tau psl cpuv n nufnang ni...mcm best je tgk kwn dok update psl ni...ada yg dpt rm50.....teringin juga nak dpt

Yun Sing said...

Hahaha awat muka tu macam nak makan orang je xD

Yun Sing said...

Hahaha awat muka tu macam nak makan orang je xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com