19 November 2013

Sinopsi Drama Sweetheart Fantasia Hanya Di TONTON



Assalammualaikum.


Sejak drama Love You Mr Arrogant tamat, hati ini tak tengok langsung drama Playboy Itu Suami Aku. Maklum la peminat tegar LYMA. Aku dulu bukan lah yang sekarang. Cewahh.. sekarang layan drama 5 minit di Tonton. Orang busy elok sangat la tengok. Pulak tu ada Emma dan Syarul. Hihi.. Dah tengok drama nie memang best dan konfem tak jemu. 


Bila anak suka tengok drama maka maknya pun terjebak sama. Seriusly my mum suka sangat dengan Emma dan boleh cakap Syarul hensem. Oke tersedak aku. Mesti semua ingat lagi si Faizal, lelaki psiko yang gilakan Zara siap Irham tumbuk muka dia. 




SweetHeart Fantasia merupakan drama bersiri web diinspirasikan daripada 2 brand haruman terkenal SILKYGIRL dan SG Men iaitu SweetHeart & Fantasia dan dilakonkan oleh 2 dutanya. Drama ini telah bermula pada 11 Nov lalu, sebanyak 13 episod.






Sinopsis:

Drama komedi romantik ini berlatar-belakang kotaraya Kuala Lumpur, berkisar tentang percintaan di antara Julia Jane (Emma Maembong) dan Jimmy yang harus menempuh pelbagai rintangan serta dugaan dalam menerima diri masing2. Menerusi drama ini Emma memegang watak sebagai Julia Jane, seorang aktres baru yang pernah gagal dalam percintaan sehinggalah dia bertemu dengan Jimmy Daeng (Syarul Ridzwan), seorang jejaka yang baru menceburi bidang pengarahan filem dalam industri hiburan. 








*Kalau nak melting bila tengok muka Syarul yang ada iras2 Aaron Aziz tu jadi kena tengok drama 5 minit nie di www.tonton.com.my taw setiap  Isnin & Jumaat pukul 12 tengahari ;)

21 comments:

  1. segak betui marka tu kalau mai kerja kat tempat aku kompom selepas subuh aku sampai hehehe

    ReplyDelete
  2. tak tau plak ada drama ni kat tonton..thanks berkongsi :)

    ReplyDelete
  3. cantik la emma tu kan...ayu je wajah dia
    pelakon lelaki pun blh tahan
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  4. Bukan mamat sengal dalam mr arrogant ke tu hihi

    ReplyDelete
  5. macam menarik jer..tapi apakan daya..kapisiti nak stream online tiada...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. memang hensem dia ni..

    ReplyDelete
  7. nampak menarik.. akak tak tengok lagi..

    ReplyDelete
  8. Mcm best je.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. tonton tak dapat nak buka kat opis ni... tak cam xpuas je tengok 5 min je, hahahaha

    ReplyDelete
  10. Si Syarul ni kalau dia kata dia adik Aaron Aziz pun mesti ada orang percaya. Hehe

    ReplyDelete
  11. morning nina :)
    PG dtg awal pagi. topup kat sini :D

    ReplyDelete
  12. Putih melepak betul Emma nikan nina.....come!

    ReplyDelete
  13. comeinye emma..muka dia ayu kan..
    skrg layan drama korea...mmg bez2 sume drama skrg smpai sukar nak pilih

    ReplyDelete
  14. Banyak je drama best2 yang kite miss :3

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com