20 Nov 2013

Jatuh Cinta Dengan Hot Wheels ♥,♥


Assalammualaikum.


Tak sangka dah masuk sebulan aku bekerja di Mattel tapi harini baru 1st time aku masuk bilik E-Store, which is store that sold all brands under Mattel example such as Hot Wheels, Barbie, Fisher-Price and etc. Eh.. eh tersasul pula taip dalam BI. Sebulan juga aku speaking dengan supervisor, kalau dengan manager hentam BM. Hihi.. Sukanya masuk bilik manager tengok almari besar penuh koleksi kereta dari tahun 80'an. Perghhh.. 





Hot Wheels Power Rangers Edition


Oke la, dah alang2 masuk store tu jadi aku terbeli Hot Wheels - Power Rangers Edition tapi tapi tak sempat amek tadi kat pondok guard. Bagi staf yang membeli mainan, selepas buat pembayaran dan passcard di scan secara autonya barang yang dibeli tadi akan dihantar kepada guard. Kang tak pasal2 dituduh mencuri. Dah la setiap hari badan aku asyik kena scan, bag kena check -____-" 






Bila dah tengok kereta Hot Wheels dan Barbie tiap2 hari makanya aku sudah jatuh cinta. Sebenarnya nina ada niat nak hadiahkan kereta mainan kepada pengomen tegar bloggie nie. Lagipun my mum pernah tanya, asyik aku je yang dapat stuff dari blogger, aku nie taknak bagi pula ke? Opcos la nak. Ngeh.. ngeh



Senarai Top Komentator akan diupdate nanti ya :)


19 comments:

  1. Wah...lawa kereta tu. Berapa harganya? Bokeh tak akak nak kirim.. utk naim..cukuo suka dia main dengan kereta mainan. Kalau harganya mampu milik la.. kalau mahal sangat kirim salam ajalah.. haa...mak kedekut.. tapi tau jelah budak2.. main tak lama dah rosak..

    ReplyDelete
  2. blogger bro klu dpt suka nih ...

    ReplyDelete
  3. visiting nina :)
    awesome! malam baru nak dtg topup kat sini :)

    ReplyDelete
  4. hehehhe..siapa lah yang bertuah tu..harap2 kathy tersenarai..

    ReplyDelete
  5. wah best2.. dulu kecik2 layan tu hot wheels, siap kirim saudara di s'pore belikan lagi. Skrng sure dh mcm2 lagi yg menarik kan.. :D

    ReplyDelete
  6. lama-kelemaaan mesti akan jatuh cinta juga..

    ReplyDelete
  7. Keja kat mattel ker nina. Bestnya. Suka brg2 mattel mcm fisher price.

    ReplyDelete
  8. Cantik Nina....letak atas meja kerje pun come jugak tuuu

    ReplyDelete
  9. wah cantek bertuah laa sesiapa yg dapat nnt

    ReplyDelete
  10. Hello sister! ;)
    wahhh. bestnye. mesti best je tgk kan sbb comels2? hehe

    btw. im badrina ibtisam. this is my new account tau. huuhu

    ReplyDelete
  11. morning nina :)
    selamat hari sabtu. PG dtg menabung lagi! :D

    ReplyDelete
  12. cantik!
    kalau kumpul byk2 ni cntik! hehe

    MG nak carik folower ke 500
    jom ! MG nk ckupkan folower nk buat GA worth rm500 :)

    ReplyDelete
  13. kalu opismet sy dgn ank sedara nmpk ni mau di terkamnyerr

    ReplyDelete
  14. Hoyeh hoyeh mesti best kan keje situ :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com