19 February 2014

Souvenir From Bangkok

Assalammualaikum.


Buat baik tak minta dibalas, tolong orang biar la dengan hati yang ikhlas. Tak disangka2 dapat souvenir dari negara jolokan 'Gajah Putih'. Terima kasih ye Cik Rahim, ketua Maintenance di tempat kerja. Selalu tolong dia buat slide presentation tapi tak tau menahu ahad lepas dia fly ke Mattel Bangkok. Sebelum lunch tadi dia bagi secara sorok2. Terasa berbesar hati woahh.. :)



Souvenir T-Shirt Bangkok

29 comments:

NinaAz said...

Hehehe. Rezeki dr thailanddd :)

Sis Vee said...

psst ... tak sorok nanti kena gossip u ... heheheee

Aisy Nasiha said...

Wah.. lawa tu pink. Gambar gajah comel lak tu. Alhamdulillah rezki Nina

Purnomo Jr said...

Wah..giliran saya kapan ya
Yang mau kasih souvenir juga..hehe

reenapple said...

comel!

Fiza Rahman said...

Ctenya baju tu. Murah rezeki.

t.a.t.a said...

Tulisan bawah gajah tu memang ada maksud atau saje contengan?

Wisma Bayu said...

Terimakasih banyak sob atas segala informasinya. Saya sangat terbantu dengan artikel anda yang sangat bermanfaat ini untuk saya. Izinkan saya memfollow blog anda untuk mengetahui update terbaru di hari berikut nya. Kalau nggak keberatan blog saya juga di follow ya. Terimakasih :)
Tersexy.com

Aku Penghibur said...

wahh tahniah ^_^ bestnya

Pha Is said...

tahniah..

Gee Lion said...

untunglah dia.. congrats.. cantik giler!!

RDZ Z said...

comelnya nina..suka warna pink!!!

Effa Eddy said...

Rezeki yang tak disangka lah ni.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina, wahh taniah. murah rezeki kamu. cantiknya! teringat thailand, gajah2 dia comel...

Azlan Strider said...

wahh...comel baju nih..untungla dapat adiah obersea..hehehe

Regards,
-Strider-

Azlan Strider said...

wahh...comel baju nih..untungla dapat adiah obersea..hehehe

Regards,
-Strider-

babYpose said...

Alhamdulillah best dapat souvenir

Murni Alfathunnisa said...

alhamdulillah...rezeki. bila tolong orang..in shaa allah..orang pun akan selalu ingat kita. :-)

hainom OKje said...

Dapat free....cantik pulak tu terima kasih ajelah yeh Cik Rahim hehe

shasha yacob said...

cantik nyee. gajah gajah

Markeso said...

gambar gajahnya lucu yaaa :)
kalau nina ke Thailand , aku nitip ya?..

Ai Syah said...

wah..ole2 dr bangkok..seronok nye..=)

btw, comel gajah2 tu..hehe

Mime MF said...

comelnya gajah di baju tu..kehkeh

Hafiza AizZawa said...

cantiknye.. oooh.. jelosnye.. hehe...

Kathy R'bain said...

untunglah..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Comel.. pink gitew..=D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. comel t-shirt tu nina.. rezeki jangan ditolak..

Khai♥Rin : anies said...

amboiii jauh tu ole2 nyer

Yun Sing said...

Comel <3

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com