20 November 2014

Busy 12 Hari Dengan Aktiviti


Salam Readers..


Hidupku bercelaru disaat-saat akhir tahun 2014 ni. Banyak benda yang difikirkan. Mana nak ingat dengan kerja, blog, kenduri kawen kawan, hangout, year end sale shopping dan aktiviti company buat selama 12 hari. Nasib baik takda boyfriend. Kalau tak asyik bebai saja aku ni. Maafkan kami kalau tak sempat nak update entri on time dan blogwalking.   



I'm busy right now.. harap bersabar dan memahami diriku ini. Hihi 

13 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Klh pm ni bz nyer ;)

Vee Sandi said...

selamat membusykan diri nina ... heee

Hikayat Seorang Budak said...

pergh, bz kalah menteri ni nina :)
xpe buat apa yg penting dulu.

Farrah MF said...

Wah,..memang packed ha! Selamat menjalani aktiviti2, Nina. Have fun!

Aisya A. said...

cepat je mata tangkap perkataan year end sale tu.. apakah semua ini? hehehe..

selamat membusykan diri. :D

Nadratul Syazwana said...

Syoknya banyak activity camni! Hehe at least takdelah bosan

Aqilah Azmi said...

Wah what a full calendar kak nina!!!
hikhik ok ok fine jgn bercelaru sgt ye kakk hahahaha

are_lin@yu said...

wahh mmg pdat jadual ni..tak pe dear take time ok,,

Belog Santai said...

Wah buzynya..take care ya,..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, penuh dengan aktiviti yer Nina ^-^

aRz MoHa said...

fuyoooo penuh jadual

ok saya yang sedang memcari girlfriend rajin sila ke sini....hehehe gurau ja k

keja kat mana sebenarnya amanina

Scha Nazri said...

good luck nina! you go girl!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

It's ok.
Akak pun busy ada kerja yang x selesai2.
Erm..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com