20 Nov 2014

Busy 12 Hari Dengan Aktiviti

Salam Readers..


Hidupku bercelaru disaat-saat akhir tahun 2014 ni. Banyak benda yang difikirkan. Mana nak ingat dengan kerja, blog, kenduri kawen kawan, hangout, year end sale shopping dan aktiviti company buat selama 12 hari. Nasib baik takda boyfriend. Kalau tak asyik bebai saja aku ni. Maafkan kami kalau tak sempat nak update entri on time dan blogwalking.   



I'm busy right now.. harap bersabar dan memahami diriku ini. Hihi 

13 comments:

  1. selamat membusykan diri nina ... heee

    ReplyDelete
  2. pergh, bz kalah menteri ni nina :)
    xpe buat apa yg penting dulu.

    ReplyDelete
  3. Wah,..memang packed ha! Selamat menjalani aktiviti2, Nina. Have fun!

    ReplyDelete
  4. cepat je mata tangkap perkataan year end sale tu.. apakah semua ini? hehehe..

    selamat membusykan diri. :D

    ReplyDelete
  5. Syoknya banyak activity camni! Hehe at least takdelah bosan

    ReplyDelete
  6. Wah what a full calendar kak nina!!!
    hikhik ok ok fine jgn bercelaru sgt ye kakk hahahaha

    ReplyDelete
  7. wahh mmg pdat jadual ni..tak pe dear take time ok,,

    ReplyDelete
  8. Wah, penuh dengan aktiviti yer Nina ^-^

    ReplyDelete
  9. fuyoooo penuh jadual

    ok saya yang sedang memcari girlfriend rajin sila ke sini....hehehe gurau ja k

    keja kat mana sebenarnya amanina

    ReplyDelete
  10. It's ok.
    Akak pun busy ada kerja yang x selesai2.
    Erm..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com