11 November 2014

Trend Veil Nikah 2014 / 2015



Salam Readers..

Cuti sekolah kembali lagi! Hati berbunga-bunga nak tengok wedding. Lumrah manusia nak kelihatan cantik di majlis perkahwinan dan menjadi saat indah yang tidak dapat dilupakan. Bride mesti nak nampak cantik semasa majlis akad nikah. Okay, nak share inspirasi veil bagi para pengantin. 


  

Short Lace Trim Wedding Veil



Rasa berpinar mata tengok veil nikah ni semua. Cantik2 kan! bakal pengantin boleh menjadi veil ini ini sebagai inspirasi wedding of the year korang. Abaikan style minah salleh yang seksi seksa gituw. Suka tengok veil je. Kalau bertudung lagi ayu! :)


Short Lace Wedding Veil

Ivory White Wedding Veil
2015 Long Sleeve Wedding


Perghh sangat vogue, boleh jatuh hati dengan cara designer mendesign dress dan veil. Nampak cantik dimata dan si pemakai. Veil yang cantik boleh menyerikan bakal pengantin perempuan. Kalau yang jenis creative boleh saja design dan buat sendiri veil. 





Irma Hasmie Veil

Diana Amir Veil


Akhirnya, baju muslimah Irma Hasmie lebih cantik dari pengantin diatas. Suka tengok veil Irma, cantik dan tudung menutupi dada. Baju nikah Diana Amir juga boleh dijadikan inspirasi pengantin yang coming soon. Yeayy dah ada idea tak risau lagi :) 


12 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee alam perkahwinan adalah saat yang menyeronokkan.

Aisy Nasiha said...

Banyak pilihan yang ada. Jadi mmg lagi patut bakal oengantin pilih design yang menutup aurat dan pastinya tetap lawa

Liza Licha said...

licha minat yang simple dan tak panjang sangat. :) kalau sarat2 nanti rimas pulak

Hikayat Seorang Budak said...

wah dah ada idea. macam tak lama lagi je. hehe. yup, irma paling cantik dalam banyak2 tu :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Busana yang indah belaka yer ^_^

Kopiolimauice said...

semuuaaa nya cantik kan..

LYAfrina said...

cantik..
rasa nak bersanding semula.. haha

LYAfrina said...

cantik..
rasa nak bersanding semula.. haha

Khai♥Rin : anies said...

cantik2 belaka

Farrah MF said...

cantik-cantik!
kalau nak idea lagi, Nina boleh tengok kat pinterest. boleh rambang mata!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Waaahhh..cantiknyeeee.
Walaupun model tu omputeh.
Tapi kita boleh je paksi veil sama with tudung.
Macam diana amir n irma hasmi kan...

Scha Nazri said...

aaa, ni yang rasa nak kawen ni. haha. gataii

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com