14 Jan 2017

Lunch Date @ Nando's Auto City, Juru

Assalamualaikum Readers..


Ternak Lemak Di Nando's Auto-City Juru | Makan Nando's bersama gegirl a.k.a anak-anak Pak Roseman 😏 Lama tak lepak makan dengan Zati (gadis tudung pink) tu since dia kerja tempat lain. So, Nina dengan adiknya plan nak lunch date sama. Sweet angat 😆 Lama nau tak makan Nando's, akhirnya dapat jugak. Makan sini mesti lah ayam jadi pilihan. Tak boleh makan lama-lama nanti nak try benda lain pulak. 


Namaste Nando's  

Haruslah sembunyikan perut memasing



Apa yang lain Nando's ni? Ohh korang kena try menu baru ayam ber'mango'. Harga? Macam berubah sikit tapi masih mampu lagi. Ok lah tak nak cerita lagi, dok terbayang kesedapan air peach dan sos peri-peri yang banyak jenis dan sodap 😍 Sekali sekala makan ok, kalau setiap minggu mau miskin. Haha



Harga sepadan dengan makanan, nice sebab ayam takdo minyak


9 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com