1 January 2017

Tahun Baru 2017


Assalamualaikum Readers..


Selamat tahun baru 2017 kepada semua blogger yang kenal Nina. Semoga segala urusan yang dirancang tahun ni dipermudahkan Allah. Tak ada azam tahun ni macam tahun lepas, kalau nak buat sesuatu tak payah tunggu masuk tahun baru, bila-bila boleh berubah. Terima kasih uuollsss yang sentiasa berkunjung ke blog ni, yang boom tak sudah-sudah, mekasih 😗😗😗 Nanti Nina terjah korang ye, banyak comment tak sempat approve dari tahun lepas 😅


Happy new year 2017 ! Mood kerja as usual, nothing change. Acece


So far, tahun lepas punya achievement tercapai ler jugak contoh rajin bawak bekal ke ofis, tak pernah miss simpan duit dan berjaya travel dua negara. Yippiee.. Alhamdulillah diberi rezeki. Masih ada lagi entri tak publish. Huuu pemalas kau Nina 😔 Harap semua readers sihat-sihat sahaja. Keep in touch 😙



No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com